Merhabalar. Yeni satın aldığım ekran kartını sisteme taktıktan sonra yaşadığım problemi anlatmak istiyorum. Bu sorun hakkında birçok kişi çözüme ulaşabildi fakat ben tüm çözüm önerilerini denememe rağmen sonuç elde edemedim. Soruna gelecek olursak GPU kullanımı PUBG oyununda 1920x1080 çözünürlükte Ultra ayarlar ya da düşük ayarlarda %50-70 arasinda oluğunu fark ettim önerilerinizi bekliyorum teşekkkürler.
Furmark testi yapıp kartın % kaç kullanım yapabildiğini öğrenebilirsiniz eğer %99 gibi bir kullanım görmüyorsa kart arızalı olabilir.
[/QUOTE
Öneriniz için teşekkür ederim akşam deneyeceğim umarım kartta sorun yoktur.
Hocam bu arada yeni dikkat ettim kusura bakmayın 8 yıl güç kaynağı için çok uzun bir süre bence güç kaynağında sorun olma ihtimali daha fazla yetersiz kalıyor olabilir.
Çok yüksek ihtimalle psunun içindeki konsantör şişti ve tam verim alamıyorsunuz 8 yıl iyi bile dayanmış gerçekten Sharkoon 550W +80 Gold alabilirsiniz bütçede sıkıntı yoksa alman malıdır ve f/pde bence 1 numara.
Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun