R5 2600X RX570 sisteme 2K için yükseltme

RAM 16 GB zaten.

2 el kartlarda mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlıyacağom püf noktası ipucu falan yok mu?

PSU olarak ne önerirsiniz?

Bir de soğutucu çok pahalı geldi gözüme ne kadar iyi soğutuyor ki?

Ç
Çok iyi soğutuyor.

PSU bunu öneririm.

Mining anlaşılmaz. Sıcaklık fps testleri yaparsın kötü değilse alırsın.

En fazla 12K gibi bir bütçem var.

Tamam teşekkürler.

Sizin önerileriniz benim için önemli. Biri yazdı diye yazmaktan çekinmeyin herkesin fikrini almak isterim.

Son düzenleme:
Peki sıfır veya ikinci el tercihiniz var mıdır?
Yok tercihim hera an sıfır ama günümüzün şartlarında sıfır birşey almak çok zor işlemciyi garanti 2 el ekran kartı oda 2 el geri kalanı sıfır ala bilirim düzgüne bulursam 2 el de alırım

Yok tercihim hera an sıfır ama günümüzün şartlarında sıfır bir şey almak çok zor işlemciyi garanti 2 el ekran kartı oda 2 el geri kalanı sıfır alabilirim düzgüne bulursam 2 el de alırım.

O zaman benim diyeceğimde diğerinden çok farklı olmaz, ekran kartı olarak RX 6800 ikinci elde 6.5k ve 7K arası bir fiyatı var. Bütçe çok limitli diye yeni bir CPU soğutucusunda para harcamayı önemem (2600X'in stok soğutucusunu, yani Wraith Spire'ı kullandığınızı varsayıyorum). Onun yerine daha ucuza 100-200 TL'lik bir termal macun almanız daha iyi olur. Geriye 4800-5000TL bir para kalır ve onun da R5 5600 ve yeni bir PSU için yeterli olacağını düşünüyorum.

Teşekkürler. De şu an R5 2600X kulanıyordum ve bazı oyunlarda 80 dereceyi geçtiğini görüyorum (her ay fan temizliğimi yaparım 6 ayda 7 ay da bir termal macun değiştiririm) buna rağmen stock sotucu soğutamıyor. Yani yeni bir soğutucu almak mantıklı olabilir benim için r 5600 2 el alırsam ve PSU'yu aşa yukarı aynı fiyata gelirler.

Para yetiyorsa tabi almak daha mantıklıdır, ben sadece soğutucuya verilen 1000 TL'yi diğer kısımlardan kesmeyi gerektirirse değmeyeceğini söyledim. Bu arada hangi macun ile yenilediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…