U Umitt123 Hectopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #11 Yiğit Gençer dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Yiğit Gençer dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Benmi beceremedim anlamadım ama boot olurken "tx_flush" diye bir şey çıkıyor çok uzun sürüyor bir türlü boot bitmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yaptım.
Yiğit Gençer dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Yiğit Gençer dedi: Sonuç nedir? Genişletmek için tıkla... Benmi beceremedim anlamadım ama boot olurken "tx_flush" diye bir şey çıkıyor çok uzun sürüyor bir türlü boot bitmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yaptım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #12 Videodaki R9 390 için ve aşağıdaki makalede R5 serisinin desteklenmesi konusunda garanti vermediğimizi belirtmiştik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umitt123 dedi: Benmi beceremedim anlamadım ama boot olurken "tx_flush" diye bir şey çıkıyor çok uzun sürüyor bir türlü boot bitmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yaptım. Genişletmek için tıkla... O rehber doğru ama sonrasında yine olmuyorsa çalışmıyor olabilir ama istersen yine de @tristessehivernale cevabını bekle
Videodaki R9 390 için ve aşağıdaki makalede R5 serisinin desteklenmesi konusunda garanti vermediğimizi belirtmiştik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umitt123 dedi: Benmi beceremedim anlamadım ama boot olurken "tx_flush" diye bir şey çıkıyor çok uzun sürüyor bir türlü boot bitmiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yaptım. Genişletmek için tıkla... O rehber doğru ama sonrasında yine olmuyorsa çalışmıyor olabilir ama istersen yine de @tristessehivernale cevabını bekle
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Temmuz 2021 #13 Siz tanıtamamışsınız. Herkes çatır çatır kuruyor, kullanıyor.
U Umitt123 Hectopat Katılım 28 Aralık 2017 Mesajlar 42 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #14 Yiğit Gençer dedi: Videodaki R9 390 için ve aşağıdaki makalede R5 serisinin desteklenmesi konusunda garanti vermediğimizi belirtmiştik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O rehber doğru ama sonrasında yine olmuyorsa çalışmıyor olabilir ama istersen yine de @tristessehivernale cevabını bekle Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım High Sierra'yı deneyeceğim.
Yiğit Gençer dedi: Videodaki R9 390 için ve aşağıdaki makalede R5 serisinin desteklenmesi konusunda garanti vermediğimizi belirtmiştik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O rehber doğru ama sonrasında yine olmuyorsa çalışmıyor olabilir ama istersen yine de @tristessehivernale cevabını bekle Genişletmek için tıkla... Desteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım High Sierra'yı deneyeceğim.