canbatdal Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 58 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 16 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar gördüğünüz üzere Ryzen 5 2600X işlemci kullanıyorum görev yöneticisinde dikkatimi çekti "Sanallaştırma: Devre Dışı" yazıyor. Nedir? Sanal çekirdeklerle mi alakalı? Otomatik aktif veya devre dışı olma durumu var mı? Nasıl aktif ederiz? Aktif edersek ne olur? Devre dışı bırakırsak ne olur? Avantajları dezavantajları nedir? Şimdiden araştırarak fikir beyan eden arkadaşlara teşekkürler
Merhaba arkadaşlar gördüğünüz üzere Ryzen 5 2600X işlemci kullanıyorum görev yöneticisinde dikkatimi çekti "Sanallaştırma: Devre Dışı" yazıyor. Nedir? Sanal çekirdeklerle mi alakalı? Otomatik aktif veya devre dışı olma durumu var mı? Nasıl aktif ederiz? Aktif edersek ne olur? Devre dışı bırakırsak ne olur? Avantajları dezavantajları nedir? Şimdiden araştırarak fikir beyan eden arkadaşlara teşekkürler
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 16 Haziran 2020 #2 Sanal sistem kurarken işe yarıyor diye biliyorum. Bir de Intel vt-D var bu da ileri seviye sanallaştırma teknolojisi. Bu arada bende Samsun'dayım Artı 0 Eksi
Sanal sistem kurarken işe yarıyor diye biliyorum. Bir de Intel vt-D var bu da ileri seviye sanallaştırma teknolojisi. Bu arada bende Samsun'dayım
KS KS canbatdal Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 58 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 16 Haziran 2020 #3 Khaleesi Targaryen dedi: Sanal sistem kurarken işe yarıyor diye biliyorum. Bir de Intel vt-D var bu da ileri seviye sanallaştırma teknolojisi. Bu arada bende Samsun'dayım Genişletmek için tıkla... Bende Çarşambalıyım dostum Atakum'dan selamlar vmware gibi sanal bilgisayar kurdugumuz programlarda mi işimize yarıyor diyorsun Artı 0 Eksi
Khaleesi Targaryen dedi: Sanal sistem kurarken işe yarıyor diye biliyorum. Bir de Intel vt-D var bu da ileri seviye sanallaştırma teknolojisi. Bu arada bende Samsun'dayım Genişletmek için tıkla... Bende Çarşambalıyım dostum Atakum'dan selamlar vmware gibi sanal bilgisayar kurdugumuz programlarda mi işimize yarıyor diyorsun
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 16 Haziran 2020 #4 canbatdal dedi: Bende Çarşambalıyım dostum Atakum'dan selamlar vmware gibi sanal bilgisayar kurdugumuz programlarda mi işimize yarıyor diyorsun Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle. Baruthanedeyizz. Artı 0 Eksi
canbatdal dedi: Bende Çarşambalıyım dostum Atakum'dan selamlar vmware gibi sanal bilgisayar kurdugumuz programlarda mi işimize yarıyor diyorsun Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle. Baruthanedeyizz.