İsimsiz_Kullanıcı Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 239 5 Mayıs 2019 #1 10 dakikalık AİDA64 testi sonucunda bu değerleri alıyorum. Sıcaklıklar yüksek mi? Bu arada işlemci ile birlikte gelen stok soğutucuyu kullanıyorum. Ayrıca voltaj yüksek mi? Son düzenleme: 5 Mayıs 2019
10 dakikalık AİDA64 testi sonucunda bu değerleri alıyorum. Sıcaklıklar yüksek mi? Bu arada işlemci ile birlikte gelen stok soğutucuyu kullanıyorum. Ayrıca voltaj yüksek mi?
İsimsiz_Kullanıcı Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 239 5 Mayıs 2019 #3 Batuhan Topaloğlu dedi: Maximun 95(°C)'dir Genişletmek için tıkla... Hiç açıklayıcı olmadı.
Batuhan Topaloğlu Decapat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 38 5 Mayıs 2019 #4 İsimsiz_Kullanıcı dedi: Hiç açıklayıcı olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl Bir Açıklama İstersin ?
İsimsiz_Kullanıcı dedi: Hiç açıklayıcı olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl Bir Açıklama İstersin ?
İsimsiz_Kullanıcı Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 239 5 Mayıs 2019 #5 Batuhan Topaloğlu dedi: Nasıl Bir Açıklama İstersin ? Genişletmek için tıkla... Üstte dediğin nedir mesela kısacık cümle yazmışsın hiçbir şey anlamadım.
Batuhan Topaloğlu dedi: Nasıl Bir Açıklama İstersin ? Genişletmek için tıkla... Üstte dediğin nedir mesela kısacık cümle yazmışsın hiçbir şey anlamadım.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #6 Stock soğutucu mu kullanıyorsunuz ? Eğer stock ise değerler normal.
İsimsiz_Kullanıcı Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 239 5 Mayıs 2019 #7 Odyofil dedi: Stock soğutucu mu kullanıyorsunuz ? Eğer stock ise değerler normal. Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bir de voltaj düşürmem gerekir mi?
Odyofil dedi: Stock soğutucu mu kullanıyorsunuz ? Eğer stock ise değerler normal. Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bir de voltaj düşürmem gerekir mi?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #8 İsimsiz_Kullanıcı dedi: Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bir de voltaj düşürmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Technopat'ın videosuna bakmanızda fayda var. Kolay gelsin.
İsimsiz_Kullanıcı dedi: Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bir de voltaj düşürmem gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Technopat'ın videosuna bakmanızda fayda var. Kolay gelsin.