sametksz7 Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 8 GB RAM olan bilgisayarıma bugün birebir aynı marka RAM'i aldım, taktım. DxDiag komutunda 16 GB RAM gözüküyor ama görev yöneticisinde 8 GB RAM var gözüküyor. Sorunu nedir tam olarak? Nasıl çözebilirim teşekkürler. İşlemci: Ryzen 5 2600X.
8 GB RAM olan bilgisayarıma bugün birebir aynı marka RAM'i aldım, taktım. DxDiag komutunda 16 GB RAM gözüküyor ama görev yöneticisinde 8 GB RAM var gözüküyor. Sorunu nedir tam olarak? Nasıl çözebilirim teşekkürler. İşlemci: Ryzen 5 2600X.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Hocam, fişten çekin. Daha sonra parlak yerlerini yumuşak bir silgi temizleyip takın. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.
Hocam, fişten çekin. Daha sonra parlak yerlerini yumuşak bir silgi temizleyip takın. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.
sametksz7 Femtopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 Yener K. dedi: Hocam, fişten çekin. Daha sonra parlak yerlerini yumuşak bir silgi temizleyip takın. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 RAM'in yerlerini değiştirdim birbirleriyle ve çalıştı. Teknoloji çok garip bir şey oluyor bazen
Yener K. dedi: Hocam, fişten çekin. Daha sonra parlak yerlerini yumuşak bir silgi temizleyip takın. BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... 2 RAM'in yerlerini değiştirdim birbirleriyle ve çalıştı. Teknoloji çok garip bir şey oluyor bazen