Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.211 Çözümler 22 14 Aralık 2023 #11 neXusTS dedi: Windows 11 kullanıyorum ve işlemcim resmi olarak desteklemiyor ama Secure Boot ve TPM2.0 bulunduğu için 7 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu kjllanırsın yazmadım. Windows 10'a göre performans düşebilir onu belirttim.
neXusTS dedi: Windows 11 kullanıyorum ve işlemcim resmi olarak desteklemiyor ama Secure Boot ve TPM2.0 bulunduğu için 7 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunlu kjllanırsın yazmadım. Windows 10'a göre performans düşebilir onu belirttim.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #12 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Sorunlu kjllanırsın yazmadım. Windows 10'a göre performans düşebilir onu belirttim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne kadar iyiyse o kadar iyi performans alırsınız yazmışsınız da ondan dolayı yazdım Anakart ve TPM2.0 bulunan cihazlarda sorunsuz çalışıyor genel olarak.
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Sorunlu kjllanırsın yazmadım. Windows 10'a göre performans düşebilir onu belirttim. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne kadar iyiyse o kadar iyi performans alırsınız yazmışsınız da ondan dolayı yazdım Anakart ve TPM2.0 bulunan cihazlarda sorunsuz çalışıyor genel olarak.