PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
linustechtips.com
Bence ram bütçesinden biraz kısıp anakarta ekleyebilirsin, tavsiyem Gigabyte Aorus Elite modelinden yana olacaktır. Bu forumda da, diğer karşılaştırma sitelerinde de çok önerilen bir kart.
Sharkoon bir Alman firması olduğunu duymuştum ama Türkiye'de pek ön planda değil bu marka. Güç kaynağı konusunda en iyi marka FSP olarak biliyorum. Onun güç kaynakları kaliteli oluyor.
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...
GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RGB LED Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu konuda haklısınız, F/P olarak bu bütçede ben de Gigabyte G750H alırdım. Zaten ben de yeni PSU aldım. 350₺'ye B sınıfı ve en uygun PSU olarak Gigabyte P650B seçtim.
Bir moderatör abinin önerisi ile aldım. İyi ki de almışım. Aşırı ucuz fiyatı, aşırı sessiz fanı, 2 tane 6+2 pcie güç kablosu, 80+ olması ve renkli renkli yerine siyah kablo olması. Kutu içerisinde, güç kablosu, sabitleme vidaları ve ne olduğunu anlamasam da küçük bir pakette küçük toplar...