R5 2600X sıvı soğutma önerileri

20Okan20

Kilopat
Arkadaşlar selamün aleyküm. Malum yaz geliyor. Bilgisayarımın ısınıp parçalara zarar gelmesini istemiyorum. Bana sıvı soğutma önerebilir misiniz?
Sistemim; R5 2600X.
RTX2060.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. Ben 1 yıl boyunca Ryzen 2600 ile Cooler Master ML240L kullandım ve oldukça memnun kaldım. Birazcık daha ucuzken 2 adet almıştım, geçen hafta iş dolayısıyla sistem yükselttiğim için 3800X'te de kullanmaya başladım. İşlemci yükteyken dahi oldukça güzel değerler alabiliyorum serinlik anlamında. Bir araştırın isterseniz veya buradaki tecrübeli arkadaşlarımız başka ürünler de tavsiye edeceklerdir.

Teşekkürler. Ben 1 yıl boyunca Ryzen 2600 ile Cooler Master ML240L kullandım ve oldukça memnun kaldım. Birazcık daha ucuzken 2 adet almıştım, geçen hafta iş dolayısıyla sistem yükselttiğim için 3800X'te de kullanmaya başladım. İşlemci yükteyken dahi oldukça güzel değerler alabiliyorum serinlik anlamında. Bir araştırın isterseniz veya buradaki tecrübeli arkadaşlarımız başka ürünler de tavsiye edeceklerdir.

Teşekkür ederim tavsiyen için :)

Ben teşekkür ederim 🙂 malesef asıl değerini bildiğimiz parçaların hepsi inanılmaz zamlandı. İnsan üzülüyor ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00