R5 2600X ve 1650S sistemde NBA 2K20 oynanır mı?

Baristarista

Centipat
  • Ryzen 5 2600X
  • B450 anakart, muhtemelen Gigabyte
  • 3000MHz 8 GB RAM (sonradan 8 eklenecek
  • 480GB SSD
  • Bol ışıklı bir kasa :D
  • GTX 1650 Super
  • 500W 80+ PSU
Bu sistemle NBA 2K20 ve devamında gelecek birkaç seriyi Full ayarlarda oynayabilir miyim? Ayrıca LOL, CS:GO, Battlefield, CoD gibi oyunları da oynarım ama onlar Ultra ayar olmasa da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ryzen 5 2600X
  • B450 anakart, muhtemelen Gigabyte
  • 3000MHz 8 GB RAM (sonradan 8 eklenecek
  • 480GB SSD
  • Bol ışıklı bir kasa :D
  • GTX 1650 Super
  • 500W 80+ PSU
Bu sistemle NBA 2K20 ve devamında gelecek birkaç seriyi Full ayarlarda oynayabilir miyim? Ayrıca LOL, CS:GO, Battlefield, CoD gibi oyunları da oynarım ama onlar Ultra ayar olmasa da olur.
NBA 2K20 oyununda GTX 1050 bile ultra ayarlarda 50-60 FPS veriyor. Siz +100FPS alırsınız. LOL ve CS:GO ultra ayarda oynanır. BF ve CoD de ayarları medium veya high yaparsan oynanır.

Sistemi almadıysan bütçe söyle belki daha güçlüsünü ya da kalitelisini toplarız.

Sistemi henüz almadım 2 ay içerisinde alacağım. Monitör hariç Max 4500 bütçem var.
RAM 8 olabilir ilerde ekleme yapacağım.
İşlemciden asla kısmak istemiyorum araştırmalarıma göre 2600X uzun süre idare eder gibi.
Ekran kartı olarak 1660SUPER çok isterim ama fiyatı da ayarlamak gerek.
Ekran kartı için marka ne kadar önemli?
Kasa ve PSU konusunda yeterli bilgim yok ancak benim için görsellik önemli. İtopya sitesindeki
Power Boost VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa tipindekiler hoşuma gidiyor açıkçası. Bu minvalde kasa için önerileriniz beni çok mutlu eder.

son olarak SSD için marka ne kadar önemli?

Kasa, güç kaynağı, ekran kartı markası söylerseniz iyi olur bol ışık önemli değil önemli olan soğutmasıdır.

Kesinlikle katılıyorum ancak yeterli bilgim yok ve benim için görsellik de önemli.
Power Boost VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
Tipindeki ışıklı kasalar hoşuma gidiyor. Bu kasaya benzer ve soğutması iyi olan kasa varsa PSU ile beraber önerileriniz çok mutlu eder beni

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı