R5 2600X ve ASUS TUF B450 Uyumu

ThroWNN

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim bilgisayarımda GTX ASUS STRIX 1660 Ti ekran kartı var ama İşlemci: AMD FX 8300 8 çekirdek işlemci ve anakartım MSI 970 Gaming 2133MHz.
Böyle yüksek ekran kartıyla işlemciye sahibim çünkü hem zamanında yeterli araştırma yapmadan aldım ve bilgisayarcım bir sorun olmadığını belirtmişti. Yani o yüzden aldım.
Şu an darboğaz yaşadığım için işlemcimi Ryzen 5 2600X ile değiştireceğim ve anakart olarak ASUS TUF B450 GAMING Plus alacağım.
Ekran kartını alalı tam 1 yıl oluyor. Sizce sorun yaşar mıyım?
Teşekkürler.

Dediğiniz parçaları alıp güzel bir sistem dizebilirsiniz. Sorun olacağını zannetmiyorum. O anakart ile işlemci BIOS update yapmadan çalışır mı çalışmaz mı orasını bilmiyorum o konuda bilen biri yardımcı olsun ama ikisi uyumlu yani.

Uyumlu olur hocam B450 serisi anakartlar Ryzen 3. Nesil ile uyumludur sorun çıkmaz. Bütçeniz varsa 3. Nesil bile alabilirsiniz.

Dediğiniz parçaları alıp güzel bir sistem dizebilirsiniz. Sorun olacağını zannetmiyorum. O anakart ile işlemci BIOS update yapmadan çalışır mı çalışmaz mı orasını bilmiyorum o konuda bilen biri yardımcı olsun ama ikisi uyumlu yani.
Ekran kartını 1 yıl önce takmış olmam sorun yaratmaz değil mi?
Uyumlu olur hocam B450 serisi anakartlar Ryzen 3. Nesil ile uyumludur sorun çıkmaz. Bütçeniz varsa 3. Nesil bile alabilirsiniz.
Ekran kartını 1 yıl önce takmış olmam sorun yaratmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı