R5 2600X ve GTX 1080 FPS Problemi

Pati Fetisisti

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma geçen hafta iki adet yeni RAM satın aldım ve bir haftadır test ediyorum. Genel olarak performans artışı istediğim miktarda oldu fakat şöyle bir sorun var. Çoğu oyun için geçerli bu sorun. Oyunun bir kısmı ideal, istediğim performansı yakalıyorum ancak bir kısmından sonra neredeyse yarı yarıya düşüyor performans ve düzelmeden devam ediyor(Özellikle oyunun son kısımları).

İki tane fotoğraf ekleyeceğim ideal kısım ve performans kaybından sonraki kısım olarak.İkisi farklı oyunlar aynı harita. İlk koyduğum resimde her şey istediğim gibi GPU kullanımı %60 %65'in altına düşmüyor. İkincisinde ise GPU kullanımı %40'ın üstüne çıkmıyor. İmzamdaki sistemi kullanıyorum, İşlemci 4.1 GHz, RAM'ler 3200 MHz 16 CL olarak çalışıyor.

Anormal olan şey nedir ? Belirli bir süreden sonra neden bu performans kaybını yaşıyorum? Ayrıca bazı videolarda RAM kullanımının 10 , 11 ve 12 GB olduğunu gördüm, acaba benim bellek ekledikten sonra bellek kullanım oranı artmadı mı? Kullandığım sistem imzamdaki sistem, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları 1080P'de oynuyorsanız DSR ile çözünürlüğü yükseltip tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…