R5 2600x ve GTX 1660 Ti sistem toplama

Naruto Uzumaki

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir sistem toplayacağım, konu ile ilgili düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim. Parçalar uyumlu mu yoksa uyumsuz mu açıklarsanız mutlu olurum. Teşekkür ederim.

52EE0510-AD50-4995-AF55-687BB0CA0E05.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel duruyor fakat, SSD göremiyorum bu zamanda SSD siz bir sistem kurmak sistemi çöpe atmak ile eşdeğer bir değere sahip oluyor. Önerim bence 240 GB bile olsa bir SSD Almanız.

Bu arada en kötü SSD en iyi HDD den daha iyidir iyi günler diler, keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle

Sistem gayet güzel duruyor fakat, SSD göremiyorum bu zamanda SSD siz bir sistem kurmak sistemi çöpe atmak ile eşdeğer bir değere sahip oluyor. Önerim bence 240 GB bile olsa bir SSD Almanız.

Bu arada en kötü SSD en iyi HDD den daha iyidir iyi günler diler, keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle
Dostum en alttaki olan SSD zaten. SSD olmayan bir sistem kullanmam.
RAM'leri corsair vengeange lpx 2x8 kullanmak daha mantıklı.
Bu taktığım ile farkını anlamadım ama bütçe sıkıntı değil ama daha iyi ise düşünebilirim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı