R5 2600X ve GTX 1660S sistem haftada 1 mavi ekran veriyor

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. İş yerinde kullanmakta olduğum bilgisayar çok saçma hareketler yapmaya başladı, ne oluyor anlayamadım. Tahmini olan varsa yazabilir mi?

Sistem özelliklerini söyleyeyim önce;

• MSI X370 GAMING PRO Carbon.
  • Ryzen5 2600X stok soğutucu.
  • Corsair 16 GB 2x8 3600 MHz CL 18 Pro RGB XMP1 3333 MHz stabil.
  • ASUS Dual GTX 1660 Super.
  • 4TB ironwolf HDD.
  • 500 GB 980 Pro M.2 SSD.
  • Seasonic 760W 62A 80+Gold tam müdüler.
  • Corsair 500R mıd Tower.
  • 12cm 87 CFM 6 tane fan.
Sıfır kurulum yapıldı. Hiçbir sorun yok sistem yük altında işlemci 55 derece SSD 40 derece.
Diablo 3 oynuyorum sadece hiçbir sorunum yok ara sıra film müzik ve muıhasebe programları kullanıyoruz. Haftada 1 mavi ekran hatası veriyor yeniden başlıyor M.2 SSD yokmuş gibi davranıyor ne BIOS'ta gözüküyor ne de sistem başlıyor. 4TB diski görüyor sadece ve BIOS ekranında kalıyor. Sistemi komple kapatıyorum 10 dk bekliyorum. Tekrar başlattığımda BIOS'ta gözüküyor ve sistem açılıyor hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sistem günde ortalama 12 saat açık bu sorunu sadece haftada 1 kere yapıyor.
Tahmini olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyası paylaşır mısın?

Minidump dosyası paylaşır mısın?

Disk belleğini kapatmıştım ssd zarar vermesin diye oyüzden kaydetmemiş şimdi açıyorum tekrar hata verdiğinde paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı