R5 2600X ve GTX 1660S sistem ne kadar eder?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Yurtiçi Kargo- Operatör
Merhaba arkadaşlar;
Kullanmakta olduğum halihazırda sistemimi satmayı düşünüyorum fakat piyasa konusunda yeterli bilgiye sahip biri değilim bu nedenle sizlerden destek istiyorum.

Bu sistemin ederi ne kadardır?

Sistem bileşenleri;
|işlemci:AMD Ryzen 5 2600X -|işlemci Soğtucu: Master Liquid Lite 120-|Anakart:Gigabyte B450 Aorus M
|RAM:Adata XPG Gammix D10 16 GB 3200 MHz-|Ekran Kartı:Galax GTX166S 6 GB-|Kasa:Dark Guardian-|PSU: Aerocool Cylon 500W 80+
|HDD:(1TB) Western Digital(WD)-|monitör: Rampage RM-165 27" 1ms Curved monitör
Kulaklık olarak: SteelSeries artric1 var

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan ki koşullarda bu sistemi sattığınız zaman zarara girerek bile aynı güce ve performansa sahip bir bilgisayarı çok büyük ihtimalle alamayacağınızın bilincindeyseniz ortalama monitör ve ekipmanlarla birlikte 8.000 TL-9.000 TL arası edecektir.

8 9k. Ancak stoklar 1-2 yıla kadar düzelmeyecek yani bunu satarım stoklar yakında düzelir daha iyisini alırım diyorsanız yapmayın, bilgisayarsız kalırsınız.

8 9k. Ancak stoklar 1-2 yıla kadar düzelmeyecek yani bunu satarım stoklar yakında düzelir daha iyisini alırım diyorsanız yapmayın, bilgisayarsız kalırsınız.
Yeni bir bilgisayar alma düşüncem yok şimdilik kısmet olursa evleneceğim sistemi satabilirsem altın vb şeylerin bir kısmını karşılar diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı