R5 2600X'ten R5 3600X'e geçilirken BIOS sürümü nasıl ayarlanır?

TodesBlume

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Elimde AMD Ryzen 5 2600X vardı, şimdi AMD Ryzen 5 3600X almak istiyorum. 2600X'in BIOS sürümü F1, 3600X'in F40 sürümünü istiyor. Bunu nasıl ayarlayabiliriz acaba yardımcı olur musunuz? Bu konu hakkında bilgim yok da yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

anakartını belirtirsen daha iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakartını belirtirsen daha iyi.

Doğru pardon, Aorus B450M anakartım var ve şey soracağım bayağı bir performans artışı olur değil mi? Ekran kartım Zotac Gaming'den 2060 Super ve AMD R5 2600X sanki darboğaz yapıyor gibi problemler yaşatıyordu normalden daha düşük FPS veriyordu test ettik ama öyle bir darboğaz çıkmadı çok kişiye sordum çok kişiyle görüştüm normalde etmemeside gerekiyor ama arkadaşlarımın bilgisayarlarıyla karşılaştırınca daha düşük bileşenler olmasına ve daha yüksek oyun ayarlarında oynamalarına rağmen benden fazla FPS değeri alıyorlardı.

Doğru pardon, Aorus B450M anakartım var ve şey soracağım bayağı bir performans artışı olur değil mi? Ekran kartım Zotac Gaming'den 2060 Super ve AMD R5 2600X sanki darboğaz yapıyor gibi problemler yaşatıyordu normalden daha düşük FPS veriyordu test ettik ama öyle bir darboğaz çıkmadı çok kişiye sordum çok kişiyle görüştüm normalde etmemeside gerekiyor ama arkadaşlarımın bilgisayarlarıyla karşılaştırınca daha düşük bileşenler olmasına ve daha yüksek oyun ayarlarında oynamalarına rağmen benden fazla FPS değeri alıyorlardı.
yani pek sayılmaz açıkçası. Evet mimari falan değişiyor ama oynadığın oyuna göre pek değişmez. Hafif o.c yapsan zaten o arayı kapatırsın. Şahsen R5 1600AF ile 3600x'i yakalıyorum.

Yani pek sayılmaz açıkçası. Evet mimari falan değişiyor ama oynadığın oyuna göre pek değişmez. Hafif o.c yapsan zaten o arayı kapatırsın. Şahsen R5 1600 AF ile 3600X'i yakalıyorum.

Hafif o.c yapmıştım fakat bilgisayar kendini kapatıyordu sürekli ve bazen mavi ekran veriyordu bende eski haline almıştım. Neden olduğunu anlamadım güç kaynağından sebepli midir acaba?

Hafif o.c yapmıştım fakat bilgisayar kendini kapatıyordu sürekli ve bazen mavi ekran veriyordu bende eski haline almıştım. Neden olduğunu anlamadım güç kaynağından sebepli midir acaba?
voltajlar yetersiz olabilir en basitinden veya anakartın kapasitesini aşıyordur. Şahsen B450 Tomahawkta 4.4 ün üstüne çıkamazken B550-a pro da 4.8'i gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı