R5 2600X'ten R7 5700X'e geçilir mi?

20Okan20

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarımı yükseltmek istiyorum, sizce bu yükseltme mantıklı mı?
32 GB RAM, RTX2060 B450M Pro-VDH Plus var kasamda ve oyunlarda vs. FPS sorunu yaşıyorum. İşlemci düşük kalıyor diye düşünüyorum. Oynadığım oyunlar işlemci bazlı.

Geçilir. Fakat daha iyi soğutucu alman gerekebilir.

Arkadaşlar anakartım 3. nesile kadar destekliyormuş bir de anakart önerisi yapabilir misiniz?

Öncelikle anakart'ın desteklemesi gerekiyor. İşlemci tarzı oyunlarda 5800x3D daha mantıklı ama bu zamanda AM4 sisteme yatırım yapmak pek bana göre değil.
öyle de o kadar bütçem yok

5600 al geç 5700x sana soğutucu anakart masrafı da çıkarır geri kalan parayla güzel bir ekran kartı alırsın

AM4 sisteme için güncelleme yapacak olsaydım muhtemelen R5 5600 kullanırdım işlemciyi. Giriş seviyesinde de bir 550M anakart.

Mantıklı gibi düşüneyim bunu.

5600 al geç 5700X sana soğutucu anakart masrafı da çıkarır geri kalan parayla güzel bir ekran kartı alırsın.

Soğutucu alacağım ama zaten ve neden herkes kalan parayla ekran kartı alsın diyor arkadaşlar 10-12K bütçem var M.2 SSD alacağım 16 GB RAM alacağım soğutucu alacağım bir de işlemci yani ekran kartı dediğiniz şey kendisi nereden baksan 10 15k zaten 2060 kötü değil hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…