Arkadaşlar merhaba. AMD Ryzen 7 2700X işlemci almaya karar verdim. Anakart bakıyorum. X470'lerin daha uyumlu olduğu yazılmış ama anakart için 1500 civarında para vermek istemiyorum. Bin lira altına bakıyorum ve 4 tane RAM slotu olmasını istiyorum. Bunlar içinde A520M-A ve A320M-A serileri var. Hem fiyatları uygun hem de 4 slotlu. Bu anakartlar sizce nasıl olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gigabyte B450 Gaming X AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus TUF B450M-PLUS GAMING AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunlar da var. Ben pek bilgili değilim ama. @Mithat Berhan daha iyi bilir.
Gigabyte B450 AORUS ELITE AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
O işlemciye A serisi anakart gitmez, B450 ya da B550 alabilirsiniz. İkisi de Ryzen 5000 serisini destekleyecek ancak 550 serisi daha yüksek bir uyumlulukta olacak. Eğer 250TL daha verebilirseniz B550M. MSI B550M PRO-VDH WIFI MSI B450 GAMING PLUS MAX ATX
Asus TUF GAMING B450M-PRO-S AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
TUF B550 modelleri ile aynı VRM yapısına sahip, ses çipi de iyi, 4 RAM ve bir adet Gen 3 ile bir adet de Gen 2 M.2 X4 slotu var.
Kısacası o bütçenin en alınabilir 400 serisi kartı.