R5 3200G APU sistem önerisi

Arkadaşlar 3400G sistemini satın aldım ama sadece 8GB RAM ile aldım ileri zamanlarda yükseltip Dual Channel yapabilirim şu anlık gerek yok neyse işte tüm yardımlarınız için teşekkür ederim..
Çok mantıklı yapmışsın ileride ram eklenir ama işlemci kolay kolay değişmez.

Çok mantıklı yapmışsın ileride ram eklenir ama işlemci kolay kolay değişmez.

Arkadaşlar kişisel sebeplerden dolayı siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrardan alacağım gibi gözüküyor fakat bu sefer 2400G içeren bir sistem alacağım.

B450 Anakart
2400G
8GB 3000MHZ Ram
240GB SSD
Ve kasa olarak 300W ya da 400W yeterli gelir mi? 500W alamayacağım şu anlık bi ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünmüyorum.

3200G veya 2200G almanı önermem. 4C/4T işlemciler sadece günü kurtarır. 2400G veya 3400G altında alma. RAM'lerin çift kanal olmasına dikkat et yoksa beklediğin performansı alamazsın. İdarelik bir kasa ve PSU kullanabilirsin (300W ve üstü) ama Frisby gibi dandik markalardan kullanma.

Dual Channel yapacağım ama şimdilik olmaz. Teknobiyotiğin TX K3 300W kasasını alacağım bence idarelik güzel bir kasa gibi duruyor sence nasıl?

Dual Channel yapacağım ama şimdilik olmaz. Teknobiyotiğin TX K3 300W kasasını alacağım bence idarelik güzel bir kasa gibi duruyor sence nasıl?
Bence iyi değil genelde önerilmeyen bir marka olmuş. Alıcağınız anakart Mini-ITX veya Micro-ITX ise en azından Aerocool CS102 400W USB 3.0 Micro ATX Kasa (AE-CS102-400) Fiyatı alınabilinir.

Bütçeyi biraz daha arttırırsanız

En azından bunlar alınabilinir. Bütçenizi bilmiyorum ama ileriyi düşünürseniz 500 TL civarında epey sağlam markaların PSU'lu kasaları var.

Bütçe kurtarmıyorsa bazı parçaları temiz ikinci el de bulabilirsiniz örneğin işlemci, zor bozulan bir parça.

Son düzenleme:
1.RAM baya etkiliyor +20 fps gördüğüm oldu benchmarklarda[2x8 3000 MHZ en iyi seçenek]
3.İleride düşünürsün erken daha çünkü bazen Vega 11 bile yetiyor.

Konu 6 aylık yardım etmeye çalışmayın bence. Sistemi alan arkadaş çoktan ekran kartı almıştır bile. Powerboost PSU'ya müdahale edilmemesi üzdü beni.

Konu 6 aylık yardım etmeye çalışmayın bence. Sistemi alan arkadaş çoktan ekran kartı almıştır bile. Power Boost PSU'ya müdahale edilmemesi üzdü beni.

Ben hortlattım biraz da hangi donanımları kullandığını merak ediyordum günümüz koşullarında APU sistem makul gibi duruyor

1x8 ile 2x8 arasında bazı oyunlarda yüzde yüze kadar performans farkı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…