Esat Tfn Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 72 12 Haziran 2020 #11 Bazinga Physicist dedi: Tamam, ne mesela? Bu kasa oldukça güzel, bence benim dediğim işlemler yapılınca kasayı düşürmeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Carbide spec delta alırdım ben Corsair kalitesi varken Dark alınmaz.
Bazinga Physicist dedi: Tamam, ne mesela? Bu kasa oldukça güzel, bence benim dediğim işlemler yapılınca kasayı düşürmeye gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Carbide spec delta alırdım ben Corsair kalitesi varken Dark alınmaz.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 12 Haziran 2020 #12 Esat Tfn dedi: Carbide Spec Delta alırdım ben Corsair kalitesi varken Dark alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fiyatından haberin yok galiba. Pahalı, o fiyata daha güzel kasalar var, doğru ama şimdi ben gelip "RX 570 sistem daha güçlü" diyor muyum?
Esat Tfn dedi: Carbide Spec Delta alırdım ben Corsair kalitesi varken Dark alınmaz. Genişletmek için tıkla... Fiyatından haberin yok galiba. Pahalı, o fiyata daha güzel kasalar var, doğru ama şimdi ben gelip "RX 570 sistem daha güçlü" diyor muyum?
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2020 #13 Bende böyle bir sistem alcam da monitör önerebilir misiniz?