Incehesap asla ama asla kullanmayın alış-veriş sonrası hizmet çok kötü. Gaming Gecesi adı altında iade ürün satan pis bir firma. Tam bütçe verirseniz bir şey yapmaya çalışırım.
İncehesap asla ama asla kullanmayın alış-veriş sonrası hizmet çok kötü. Gaming gecesi adı altında iade ürün satan pis bir firma. Tam bütçe verirseniz bir şey yapmaya çalışırım.
Bütçe ilk aşamada 5300 TL olarak düşünüyorum monitör kulaklık klavye mousepad dahil olarak
Kulaklığı İncehesap'tan alacağım için 129 TL'ye James Donkey 710 almayı düşünmüştüm daha sonrada ekran kartı alacaktım fotoğrafını koyduğumu.Birde kasada wifi alıcısı olmadığı için harici bir wifi alıcısı alacağım
Incehesap asla ama asla kullanmayın alış-veriş sonrası hizmet çok kötü. Gaming Gecesi adı altında iade ürün satan pis bir firma. Tam bütçe verirseniz bir şey yapmaya çalışırım.
Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
.
Bu PC var bende aşırı memmunum ama benim işlemci Ryzen 5 1600. CS:GO'da Ultra ayarlarda oynarsın rahat.
Sinerji Venom Ryzen 5 4500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6500XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
.
Bu PC var bende aşırı memmunum ama benim işlemci Ryzen 5 1600. CS:GO'da Ultra ayarlarda oynarsın rahat.