R5 3400G için Anakart ve ekran kartı önerisi

oklama

Kilopat
Arkadaşlar, İntel i5 7400 işlemcimi değiştirmek istiyorum. AMD'ye geçmeyi düşünüyorum. İşlemci , anakart ve ekran kartı alacağım. Ekran kartını minimum 6 GB düşünüyorum. Anakart uyumluluk işlerinden pek anlamadığım için sizlere sormayı daha uygun buldum. AMD Ryzen™5 3400G Soket AM4 + Wraith Spire 3.7GHz - 4.2GHz 6MB 65W 12nm İşlemci ile kullanabileceğim en uygun ve kaliteli anakartı ve ekran kartını yazarsanız çok iyi olur. İlgilenenlere teşekkür ederim.

B450M S2H ve 1650 Super ;

İşlemcinin içindeki grafik biriminden yararlanmayacaksanız Ryzen 3 3300X öneririm. 3400G'ye göre çok daha güçlü. Giriş seviyesi için de en uygun anakart Gigabyte B450M S2H modelidir bana göre. Tabii bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur.
Teşekkürler bunlara bakacağım. Belirli bir bütçem yok sadece alabileceğim en uygun sistemi almaya çalışıyorum. Muhtemelen ikinci el alacağım. Elimdeki işlemciyi, anakartı ve ekran kartını da satmaya çalışacağım. Onların parasıyla bir şekilde yol çizeceğim.
Eğer harici bir ekran kartı ile kullanacaksanız 3400G almayın çünkü APU. İşlemci olarak güçlü bir işlemci değil.
Ryzen 5 3600 olabilir mi peki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı