burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 2 Ekim 2020 #21 370728 dedi: İleride işlemci değiştirmiceğim ömürlük kullanacağım. Genişletmek için tıkla... O işlemci güçlü ama APU olduğu için normaline göre daha düşük FPS verir.
370728 dedi: İleride işlemci değiştirmiceğim ömürlük kullanacağım. Genişletmek için tıkla... O işlemci güçlü ama APU olduğu için normaline göre daha düşük FPS verir.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #22 burstappenn dedi: O işlemci güçlü ama APU olduğu için normaline göre daha düşük FPS verir. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. fatihylmzz dedi: APU sistemlerde çift slot RAM kullanılmazsa FPS çok düşüyor. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleride alacağım aynı RAM'dan şimdi bütçem sıkıntı.
burstappenn dedi: O işlemci güçlü ama APU olduğu için normaline göre daha düşük FPS verir. Genişletmek için tıkla... Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. fatihylmzz dedi: APU sistemlerde çift slot RAM kullanılmazsa FPS çok düşüyor. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İleride alacağım aynı RAM'dan şimdi bütçem sıkıntı.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 2 Ekim 2020 #23 fatihylmzz dedi: APU sistemlerde çift slot RAM kullanılmazsa FPS çok düşüyor. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. En azından RAM'i çift kanal 16 GB alın. Tek kanala göre 10 FPS kadar oynadığı oyunlar var.
fatihylmzz dedi: APU sistemlerde çift slot RAM kullanılmazsa FPS çok düşüyor. Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. En azından RAM'i çift kanal 16 GB alın. Tek kanala göre 10 FPS kadar oynadığı oyunlar var.
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 2 Ekim 2020 #24 370728 dedi: Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ama attığım gibi 4+4 RAM alın yoksa oyunlardan zevk almazsınız.
370728 dedi: Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Ama attığım gibi 4+4 RAM alın yoksa oyunlardan zevk almazsınız.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Ekim 2020 #25 370728 dedi: Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. İleride alacağım aynı RAM'dan şimdi bütçem sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kingston RAM alırsanız alacağınız FPS değerleri bu şekilde olacaktır. Yalnız uyarımı yapayım, videoyu çeken kişi ekran kaydı yapıyor. Alacağınız FPS değerleri daha yüksek olacaktır.
370728 dedi: Sadece LoL ve Discord'a giriyorum ağır oyunlar oynamayacağım. İleride alacağım aynı RAM'dan şimdi bütçem sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Kingston RAM alırsanız alacağınız FPS değerleri bu şekilde olacaktır. Yalnız uyarımı yapayım, videoyu çeken kişi ekran kaydı yapıyor. Alacağınız FPS değerleri daha yüksek olacaktır.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #26 Peki ileride aynı RAM'dan almassam sorun çıkar mı? Ve yardım eden herkese teşekkür ederim.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 2 Ekim 2020 #27 370728 dedi: Peki ileride aynı RAM'dan almassam sorun çıkar mı? Ve yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütün teknik özellikleri aynıysa çıkarmaz diye biliyorum.
370728 dedi: Peki ileride aynı RAM'dan almassam sorun çıkar mı? Ve yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Eğer bütün teknik özellikleri aynıysa çıkarmaz diye biliyorum.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Ekim 2020 #28 Aynı RAM bellekten almazsan sorun çıkar evet. Kingson bellekleri satar 16 GB RAM alırsınız. 370728 dedi: Peki ileride aynı RAM'dan almassam sorun çıkar mı? Ve yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...
Aynı RAM bellekten almazsan sorun çıkar evet. Kingson bellekleri satar 16 GB RAM alırsınız. 370728 dedi: Peki ileride aynı RAM'dan almassam sorun çıkar mı? Ve yardım eden herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla...