Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #1 Ryzen 5 3400G işlemcisine stok fan yeter mi? Yoksa ayrı bir soğutucu alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2020
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #2 Yetersiz gelse stok soğutucu koymazlar. Biraz ısınabilir ama.
M Mehmet ULUDAĞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #3 Max sıcaklık değeri nedir?
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #4 Charlie Dickkerson dedi: Ryzen 5 3400G işlemcisine stok fan yeter mi? Yoksa ayrı bir soğutucu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yükte sıcaklığı 75-80leri geçmiyorsa almaya gerek yok.
Charlie Dickkerson dedi: Ryzen 5 3400G işlemcisine stok fan yeter mi? Yoksa ayrı bir soğutucu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Yükte sıcaklığı 75-80leri geçmiyorsa almaya gerek yok.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 25 Eylül 2020 #5 Sıcaklıklarınız normalse gerek yok. Sıcaklık değerlerini atar mısınız? SHER-LOCKED dedi: Yetersiz gelse stok soğutucu koymazlar. Biraz ısınabilir ama. Genişletmek için tıkla... R5 3600 stok fan yetersiz geliyor, o yüzden dediğin saçma.
Sıcaklıklarınız normalse gerek yok. Sıcaklık değerlerini atar mısınız? SHER-LOCKED dedi: Yetersiz gelse stok soğutucu koymazlar. Biraz ısınabilir ama. Genişletmek için tıkla... R5 3600 stok fan yetersiz geliyor, o yüzden dediğin saçma.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #6 Mehmet ULUDAĞ dedi: Max sıcaklık değeri nedir? Genişletmek için tıkla... Akif büyükdağ dedi: Yükte sıcaklığı 75-80leri geçmiyorsa almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi daha almadım. Eğer gerekir ise ikisini birden almayı planlıyorum.
Mehmet ULUDAĞ dedi: Max sıcaklık değeri nedir? Genişletmek için tıkla... Akif büyükdağ dedi: Yükte sıcaklığı 75-80leri geçmiyorsa almaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi daha almadım. Eğer gerekir ise ikisini birden almayı planlıyorum.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #7 Henüz almadıysanız gerek yok, zaten stok soğutucu yeterli geliyor. Eğer sıcaklıklar tatmin etmeyecek olursa başka bir soğutucu alırsınız. Ki buna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum.
Henüz almadıysanız gerek yok, zaten stok soğutucu yeterli geliyor. Eğer sıcaklıklar tatmin etmeyecek olursa başka bir soğutucu alırsınız. Ki buna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.250 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #8 Bazinga Physicist dedi: Sıcaklıklarınız normalse gerek yok. Sıcaklık değerlerini atar mısınız? R5 3600 stok fan yetersiz geliyor, o yüzden dediğin saçma. Genişletmek için tıkla... Yeterli olması çok soğuk tutmasını gerektirmez. Bilgisayar yük altında kapanması işlemciyi yakmasın yeter mantığı.
Bazinga Physicist dedi: Sıcaklıklarınız normalse gerek yok. Sıcaklık değerlerini atar mısınız? R5 3600 stok fan yetersiz geliyor, o yüzden dediğin saçma. Genişletmek için tıkla... Yeterli olması çok soğuk tutmasını gerektirmez. Bilgisayar yük altında kapanması işlemciyi yakmasın yeter mantığı.