Merhaba arkadaşlar. APU sistem alacağım. Aklımda CPU olarak R5 3400G almak var. Sanırım piyasadaki en güçlü APU CPU bu. Bütçem kısıtlı, olabileceğinin en ucuzundan ama kaliteden kısmadan bu CPU ile sistem önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca sistemde kasaya ihtiyaç yok, elimde bir tane var zaten. SSD 120 GB yeterlidir. Onun dışında bu işlemciyi alma derseniz başka işlemci de önerebilirsiniz.
AMD Ryzen 5 PRO 3400G 3.7 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci(Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI A320M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hayırlı olsun.(bütçeniz daha düşük ise biraz daha düşürülebilir. İşlemciden kısılabilir.
@hile kodlayan hacker Hocam attığınız işlemcinin normali ile arasındaki farkı nedir? Şimdi başka bir forumda OC olmuyor diye okudum. Zaten OC yapmak gibi bir düşünce aklımda yok ama PRO olarak artısı nedir?
@hile kodlayan hacker hocam attığınız işlemcinin normali ile arasındaki farkı nedir? Şimdi başka bir forumda OC olmuyor diye okudum. Zaten OC yapmak gibi bir düşünce aklımda yok ama Pro olarak artısı nedir?