N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #21 İkinci el 5600G olabilir.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 10 Temmuz 2022 #22 celilemrednsmnt dedi: YouTube'da farklı kanallarca yapılmış birçok rehber videosu bulunuyor. Hatta ASUS'un eğer kabloyla internete bağlanıyorsanız otomatik indirip kurduğu bir sistemi bile var. Özetle çok basit bir şey B450 chipset de yeterli olacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... Yapmak için başka bir işlemciniz olmalı diyordu adam önce 3. Nesil işlemci ile bios yapıcaksınız sonra 4. Nesili takıcaksınız diyor
celilemrednsmnt dedi: YouTube'da farklı kanallarca yapılmış birçok rehber videosu bulunuyor. Hatta ASUS'un eğer kabloyla internete bağlanıyorsanız otomatik indirip kurduğu bir sistemi bile var. Özetle çok basit bir şey B450 chipset de yeterli olacaktır zaten. Genişletmek için tıkla... Yapmak için başka bir işlemciniz olmalı diyordu adam önce 3. Nesil işlemci ile bios yapıcaksınız sonra 4. Nesili takıcaksınız diyor
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #23 Peaky_Ducks dedi: BIOS zımbırtısı kafamı karıştırıyor 4. nesil işlemci çalıştırı mı? Genişletmek için tıkla... BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu.
Peaky_Ducks dedi: BIOS zımbırtısı kafamı karıştırıyor 4. nesil işlemci çalıştırı mı? Genişletmek için tıkla... BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 10 Temmuz 2022 #24 Shazel dedi: BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu. Genişletmek için tıkla... Bios güncelleme için 2 tane işlemci Lazım diyordu yt önce 3. Nesille güncelleyip sonra asıl işlemcinizi takın gibi bişi diyırdu
Shazel dedi: BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu. Genişletmek için tıkla... Bios güncelleme için 2 tane işlemci Lazım diyordu yt önce 3. Nesille güncelleyip sonra asıl işlemcinizi takın gibi bişi diyırdu
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #25 Peaky_Ducks dedi: BIOS güncelleme için 2 tane işlemci lazım diyordu YT önce 3. nesille güncelleyip sonra asıl işlemcinizi takın gibi bir şey diyırdu. Genişletmek için tıkla... En kötü senaryo öyle tabii ödünç veya sizde AM4 işlemci var ise bunlara takılmanıza gerek yok.
Peaky_Ducks dedi: BIOS güncelleme için 2 tane işlemci lazım diyordu YT önce 3. nesille güncelleyip sonra asıl işlemcinizi takın gibi bir şey diyırdu. Genişletmek için tıkla... En kötü senaryo öyle tabii ödünç veya sizde AM4 işlemci var ise bunlara takılmanıza gerek yok.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 10 Temmuz 2022 #26 Shazel dedi: BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu. Genişletmek için tıkla... Diyelim güncelledim ben zaten 5 ay sonra apuyu değiştirip normal işlemci geçeceğim ne önerebilirsin Shazel dedi: En kötü senaryo öyle tabii ödünç veya sizde AM4 işlemci var ise bunlara takılmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum
Shazel dedi: BIOS Update YouTube ile 10 dakikada halledersiniz hocam zor bir şey degil ancak 4650G işlemciyi çalıştıracak bir kart fiyat olarak da en uygunu. Genişletmek için tıkla... Diyelim güncelledim ben zaten 5 ay sonra apuyu değiştirip normal işlemci geçeceğim ne önerebilirsin Shazel dedi: En kötü senaryo öyle tabii ödünç veya sizde AM4 işlemci var ise bunlara takılmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #27 Peaky_Ducks dedi: Diyelim güncelledim ben zaten 5 ay sonra APU'yu değiştirip normal işlemci geçeceğim ne önerebilirsin. Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu anakarta Max 5600X işlemciyi takabilirsin ki 5600X günümüz şartlarında fazlasıyla yetebilecek bir işlemci.
Peaky_Ducks dedi: Diyelim güncelledim ben zaten 5 ay sonra APU'yu değiştirip normal işlemci geçeceğim ne önerebilirsin. Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu anakarta Max 5600X işlemciyi takabilirsin ki 5600X günümüz şartlarında fazlasıyla yetebilecek bir işlemci.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.244 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 10 Temmuz 2022 #28 Peaky_Ducks dedi: Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bence bilgisayarcılara hiç bulaşmayın. Eğer imkanınız varsa Ensa Bilgisayar'ı öneririm.
Peaky_Ducks dedi: Hiçbiri yok bilgisayarcı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Bence bilgisayarcılara hiç bulaşmayın. Eğer imkanınız varsa Ensa Bilgisayar'ı öneririm.
Peaky_Ducks Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 107 10 Temmuz 2022 #29 Nasıl önerirsin anlamadım celilemrednsmnt dedi: Bence bilgisayarcılara hiç bulaşmayın. Eğer imkanınız varsa Ensa Bilgisayar'ı öneririm. Genişletmek için tıkla...
Nasıl önerirsin anlamadım celilemrednsmnt dedi: Bence bilgisayarcılara hiç bulaşmayın. Eğer imkanınız varsa Ensa Bilgisayar'ı öneririm. Genişletmek için tıkla...
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.244 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 10 Temmuz 2022 #30 Peaky_Ducks dedi: Nasıl önerirsin anlamadım Genişletmek için tıkla... Yani BIOS update yapmakla uğraşamam demişsiniz ya, bunu yaptırmak için önerdiğim bilgisayarcıyı söyledim.
Peaky_Ducks dedi: Nasıl önerirsin anlamadım Genişletmek için tıkla... Yani BIOS update yapmakla uğraşamam demişsiniz ya, bunu yaptırmak için önerdiğim bilgisayarcıyı söyledim.