boci Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft
Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 18 Nisan 2021 #2 Bu videoda oyunlarda kaç FPS aldığını görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (8GB Ram versiyon) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (16GB Ram versiyon)
Bu videoda oyunlarda kaç FPS aldığını görebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (8GB Ram versiyon) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (16GB Ram versiyon)
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #3 boci dedi: Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Eki Görüntüle 980588 Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'de 90 FPS emülatörü indirdiğiniz zaman 90 FPS oynayabilirsiniz YouTube'da videoları var. PUBG FPS videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
boci dedi: Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Eki Görüntüle 980588 Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile'de 90 FPS emülatörü indirdiğiniz zaman 90 FPS oynayabilirsiniz YouTube'da videoları var. PUBG FPS videosu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 18 Nisan 2021 #4 boci dedi: Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Eki Görüntüle 980588 Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft Genişletmek için tıkla... Anakartı BIOSTAR hariç B450 almanızı öneririm.
boci dedi: Merhaba, APU bir sistem topladım ve oyunlarda kaç FPS alırım merak ediyorum, yardımcı olur musunuz? Zaten maksimimum 75 FPS bekliyorum fazla değil. Eki Görüntüle 980588 Oyunlar: -PUBG Mobile (emülatör) -PUBG -Minecraft Genişletmek için tıkla... Anakartı BIOSTAR hariç B450 almanızı öneririm.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #5 PUBG, 1080P en düşük ayarlarda 60 FPS civarı veriyor testlerden anlaşıldığı kadarıyla. RAM'i 2x8 3200 Mhz olanı seç, fiyat olarak çok az fark var.
PUBG, 1080P en düşük ayarlarda 60 FPS civarı veriyor testlerden anlaşıldığı kadarıyla. RAM'i 2x8 3200 Mhz olanı seç, fiyat olarak çok az fark var.