R5 3400G PC toplama

Bütçe
4000
1 sene sonra ortalama 2 3bin daha koyup bir ekran kartı aldığınızda problem yaşamayın şu an fazladan vereceğiniz 1000 TL sizi ileride anakart işlemci değiştirmekten kurtarıp 2000 TL kaybettirmesin bence.

Bu kasa nasıl bu kadar ucuz olabiliyor gerçekten çok merak ediyorum.

4 Yıllık giriş seviyesi Anakart kullanırsanız. RAM, SSD ve Güç kaynağında marka model paylaşmassanız. Bu fiyatlara toplanabilir.

1 sene sonra ortalama 2 3bin daha koyup bir ekran kartı aldığınızda problem yaşamayın şu an fazladan vereceğiniz 1000 TL sizi ileride anakart işlemci değiştirmekten kurtarıp 2000 TL kaybettirmesin bence.

Benim de sıkıntım orada işte. Çok fazla para vermeyip 2 sene bilemedin 3 sene kullanacağım bir PC toplamak istiyordum sadece.

Mini bir sistem oluşturmak istersen alabilirsin, çok güzel ve avuca sığıyor neredeyse. Taşıma anlamında güzel olur. İçerisinde kasa+ PSU+ anakart+ işlemci soğutucu geliyor. Laptop RAM'i takılıyor anakarta ama yer kaplamamasi ve taşınabilir olması büyük avantaj.

3400g gerçekten iyi bir işlemci yaptığım araştırmalara göre ayrıca 3400g farketmez tüm APU sistemlerde ram hızı ve miktarı çok önemli yüksek MHz' li güzel bir ram ile gerçekten iyi olur.

3400G hakkında söylediğiniz şeyler çok abartı olmuş.
3400G ile 1650 Super ideal çalışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…