Drop sorunu ile karşılaşmam değilmi? İlerde hangi ekran kartını önerirsin. GTX serisindenValorant Zula için gayet yeterli 1080p 45 50 FPS GTA 5 alırsın.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...RHIVNYahScNjt4qNKrLQS79E1_IxfrvRoCfH0QAvD_BwE bu ürün nasıl?Hocam, dediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Anakartı B450 serisi yapın. SanDisk SSD Plus sorunlu. İşlemci soğutucu çok iyi değil. Stok fandan farkı yok. RAM'i en kısa zamanda çift yapın derim.
Drop sorunu ile karşılaşmam değil mi? İleride hangi ekran kartını önerirsin. GTX serisinden.
https://www.hepsiburada.com/gigabyt...RHIVNYahScNjt4qNKrLQS79E1_IxfrvRoCfH0QAvD_BwE bu ürün nasıl?
AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum, bütçem yetmediği için şu an ekran kartı almayacağım. Fiyatlar düşünce alacağım. İleride ekran kartı alana kadar bu sistem beni idare eder mi? Valorant, Zula, GTA 5 falan oynayacağım. Kaç FPS alırım? Bu arada 8 GB RAM, alacağım bir tane daha.
AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum, bütçem yetmediği için şu an ekran kartı almayacağım. Fiyatlar düşünce alacağım. İleride ekran kartı alana kadar bu sistem beni idare eder mi? Valorant, Zula, GTA 5 falan oynayacağım. Kaç FPS alırım? Bu arada 8 GB RAM, alacağım bir tane daha.
Bu sistem alın. APU'da tek kanal RAM hiçbir işe yaramaz.Teknobiyotik A2 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, GT1030 2GB, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Bu fiyata en iyisi. SSD'yi 256 GB M.2 NVMe Kingston SSD ile değiştirin.Teknobiyotik APU 2021 - AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 16GB DDR4 Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com