Hocam monitör hakkında bilgim yok o yüzden öneri yapamıyorum. Aşağıdaki sistem alınabilir bütçe olduğu zaman 1650 Super ekran kartı alınabilir. Tek tek toplamak istedim fakat 3200G işlemci stoklarda yok. 3400G işlemci koyarsak bu sefer bütçe yetmeyecek. POLLUX BF-APU | Game Garaj
Hocam monitör hakkında bilgim yok o yüzden öneri yapamıyorum. Aşağıdaki sistem alınabilir bütçe olduğu zaman 1650 Super ekran kartı alınabilir. Tek tek toplamak istedim fakat 3200G işlemci stoklarda yok. 3400G işlemci koyarsak bu sefer bütçe yetmeyecek. POLLUX BF-APU | Game Garaj
Hocam isterseniz parçaları 2.el olarak ekran kartlı bir sistem toplanabilir. Fakat ben 2.ele çok güvenmediğim için tavsiye etmiyorum. İsterseniz 2.el olarak ayrı bir sistem önerisi yapabilirim.
Hocam isterseniz parçaları 2.el olarak ekran kartlı bir sistem toplanabilir. Fakat ben 2.ele çok güvenmediğim için tavsiye etmiyorum. İsterseniz 2.el olarak ayrı bir sistem önerisi yapabilirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Psu fazla abartı, 550-600W arası alması daha iyi olur. Zaten o işlemci 700W psu isteyen ekran kartlarını besleyemez anca satıp üstüne para koyup iyi bir işlemci alırsa olur. Ben 3400g sistemimde zalman zm500-lxii kullanıyorum.