R5 3400G sistem nasıldır?

Kasa görüntüsü benim için önemli değil performans önemli
Kasanın ön panelinin tamamen cam olması sıcaklık değerlerine, dolaylı yoldan performansa da etki eder. Eğer işlemci sıcaklığın belirli bir dereceyi geçerse, işlemci o dereceyi geçmemek için performansını azaltıyor.

Hayırlı olsun anakart düşük kalmış sadece. XMP açmayı unutmazsanız 3200Mhz olarak kullanırsınız.
Anakarti da ileride değiştiririm. 5-6 sene götürsun yeter. 6-7 aya bir ekran kartı takacağım ama muhakkak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntüden değil, hava sirkülasyonu ve malzeme kalitesi önemli. Ayrıca PSU'nun da kaliteli olması çok önemli.

Hmm bunu bilmiyordum. Sizce çok sıkıntı yaşar mıyım kasada?

Emin değilim. Ancak kasa hava alacakmış gibi durmuyor. PSU da kalitesiz sanırsam. Emin konuşmak istemiyorum, bu markayı ve modeli daha önce hiç duymadım.

Kasanın ön ve yan tarafı pleksiglasmış.

İyi de eğer kalıcı ise APU sistemde B450 ile ne yapabilir APU işlemciler ile OC yapılmaz.
Zaten yükseltme yapacaksa ileriye dönük olmuyor. İleriye dönük demenin mantığı parçaları yükseltmek. Konu sahibi ekran kartı da takarım demiş. 2 - 3 sene sonra ekran kartı taktıktan sonra 5. nesil bir işlemci bulunup takılabilir. 3400G ekran kartı olduktan sonra anlamsız olacaktır. İleriye dönük demek bu demek.

A320 ile bu genişlik sağlanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…