R5 3400G sistem nasıldır?

GameGaraj'dan 1650/1650sli sistem alın yanına da monitör alın çok daha iyi olur. Monitörü de 24”den küçük ve 144Hz'den az tercih etmemeye çalışın.

Bana biraz pahalı geldi sistem.

Vallahi ben benzer sistemlere bakıyorum, adamlar ürün açıklamasında parçaları tek tek görselleriyle birlikte düzgün bir şekilde hazırlamışlar. Mantıklı ve parçalar hep a kalite. MSI anakart, Corsair RAM, Kingston SSD, MSI kasa. Yanında Windows 10 Pro lisanslı işletim sistemi de var bence mantıklı yani taksit imkanlarını da düşünürseniz.
Bu sistem de güzelmiş . Ama anakart biostar , vga palit , ram crucial , ssd patriot diye saçma sapan bişey , psu ve kasa yine çin malı gamegarajın kendi psusu.

Aynı sistemleri topladım gamegaraj ile . Gamegarajda corsair ram yoktu kingston hyperx seçtim.Hepsiburadadaki sistem MSI kasa . Bence HBdeki sistem daha iyi . Gamegarajda da usb bellek hediyesi var .

Son düzenleme:

Gaemgarajdaki daha kaliteli. Corsair Vengeance'nin çipleri çok iyi değil. Ballistix daha kaliteli. Hb dekinin PSU'su belirsiz. %90 oalrak 80+ yok ve bazı korumaları eksik. Onun dışında A400 kronik sorunlu bir SSD bizzat kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…