R5 3400G sistem nasıldır?

Bana biraz pahalı geldi sistem.

Vallahi ben benzer sistemlere bakıyorum, adamlar ürün açıklamasında parçaları tek tek görselleriyle birlikte düzgün bir şekilde hazırlamışlar. Mantıklı ve parçalar hep a kalite. MSI anakart, Corsair RAM, Kingston SSD, MSI kasa. Yanında Windows 10 Pro lisanslı işletim sistemi de var bence mantıklı yani taksit imkanlarını da düşünürseniz.
Bu sistem de güzelmiş . Ama anakart biostar , vga palit , ram crucial , ssd patriot diye saçma sapan bişey , psu ve kasa yine çin malı gamegarajın kendi psusu.
1630509883380.png

Aynı sistemleri topladım gamegaraj ile . Gamegarajda corsair ram yoktu kingston hyperx seçtim.Hepsiburadadaki sistem MSI kasa . Bence HBdeki sistem daha iyi . Gamegarajda da usb bellek hediyesi var .

Son düzenleme:
Vallahi ben benzer sistemlere bakıyorum, adamlar ürün açıklamasında parçaları tek tek görselleriyle birlikte düzgün bir şekilde hazırlamışlar. Mantıklı ve parçalar hep a kalite. MSI anakart, Corsair RAM, Kingston SSD, MSI kasa. Yanında Windows 10 Pro lisanslı işletim sistemi de var bence mantıklı yani taksit imkanlarını da düşünürseniz.

Bu sistem de güzelmiş. Ama anakart BIOSTAR, VGA Palit, RAM Crucial, SSD Patriot diye saçma sapan bir şey, PSU ve kasa yine Çin malı GameGaraj'ın kendi PSU'su.
Eki Görüntüle 1155228

Aynı sistemleri topladım GameGaraj ile. GameGaraj'da Corsair RAM yoktu Kingston HyperX seçtim. Hepsiburada'daki sistem MSI kasa. Bence HBdeki sistem daha iyi. GameGaraj'da da USB bellek hediyesi var.

Gaemgarajdaki daha kaliteli. Corsair Vengeance'nin çipleri çok iyi değil. Ballistix daha kaliteli. Hb dekinin PSU'su belirsiz. %90 oalrak 80+ yok ve bazı korumaları eksik. Onun dışında A400 kronik sorunlu bir SSD bizzat kullanmaktayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı