R5 3400G sisteme hangi ekran kartı alınmalı?

Bütçe
2600

yusufsuren

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Su Bilimleri Mühendisliği
Selamlar, aşağıda yazdığım sisteme maksimum 2500-2600 TL civarı bir bütçe gözeterek en uygun ekran kartını söyler misiniz? Chipset malzeme kalitesi soğutma performans vs olarak yüzümü kara çıkarmayacak bir ekran kartı istiyorum ve gereksiz para verip abartı performans alma peşinde değilim günümüz oyunlarını 1080P Ultra'da akıcı oynamak istiyorum sadece kalkıpda bu oyunlarda 150-200 FPS alma peşinde değilim 80-90 FPS akıcı oyun yeterli olacaktır yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden tavsiye veren herkese teşekkür ediyorum :D.

MSI B450M PRO M.2 Max anakart.
500W 80+ Aerocool cylon PSU.
Ryzen 5 3400G with Vega Graphics.
3200MHz 2x8GB RAM.
1920x1080 @75Hz IPS mönitör.

Bu bütçeye Ryzen 5 1600(12nm) ve GTX 1660 SUPER ekran kartı alabilirsin. Çok çok iyi olur. Elindeki işlemciyi de ikinci el olarak satarsan cebine para bile kalır. Yani elindeki işlemciyi satmadan bu ikisini alabilecek bütçen var.

Bu bütçeye Ryzen 5 1600(12nm) ve GTX 1660 Super ekran kartı alabilirsin. Çok çok iyi olur. Elindeki işlemciyi de ikinci el olarak satarsan cebine para bile kalır. Yani elindeki işlemciyi satmadan bu ikisini alabilecek bütçen var.

Kullandığım işlemci belirttiğiniz işlemciden daha iyi. İşlemcimi değiştirmeyi düşünmüyorum uzun bir süre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı