MSI RX 570 ARMOR 4G OC 256 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Inno3D GTX 1650 SUPER Twin x2 OC 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Rami 16 yaptım kasa değişti ve anakaartinı b450 pro Max olarak değiştirdim daha sonra rx570 takmayı düşünüyorum hani nasıl olabilir diye sordum ve bu yaptıklarına sizce nasıl olur
Rami 16 yaptım kasa değişti ve anakaartinı b450 pro Max olarak değiştirdim daha sonra rx570 takmayı düşünüyorum hani nasıl olabilir diye sordum ve bu yaptıklarına sizce nasıl olur Bu arada bütçe 3100 -3200
RAM'i 16 yaptım kasa değişti ve anakaartinı B450 PRO Max olarak değiştirdim daha sonra RX570 takmayı düşünüyorum hani nasıl olabilir diye sordum ve bu yaptıklarına sizce nasıl olur
RAM'i 16 yaptım kasa değişti ve anakaartinı B450 PRO Max olarak değiştirdim daha sonra RX570 takmayı düşünüyorum hani nasıl olabilir diye sordum ve bu yaptıklarına sizce nasıl olur
Neden RX570 takıyorsun ki? 40TL daha az para verip 10-15 FPS fazla alacaksın.
+Daha az para öde.
+Daha fazla FPS.
Biraz daha bütçen varsa 1660 Super'e yönelebilirsin.
Palit GTX1660 SUPER GP OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.