R5 3400G ve 1660 Ti sistem alınır mı?

Öbür parçalar gayet iyi de:

GPU: Palit RTX 2060 DUAL 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu daha ucuz.

SSD de Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri olsa daha iyi olmaz mı?

Intenso hiç duymadım, biraz daha verip Patriot almak daha iyi değil mi?

Palit'te kargo ücreti var diye yanaşmadım, SSD de pahalanmış biraz o yüzden onu seçtim.

Hocam siz de yavaş yavaş sistem toplamaya giriyorsunuz herhalde.

PC-MA1 sipariş ettim hocam pişman olur muyum?

İşlemciyi takarken zarar veririm diye korkuyorum. Elim de titriyor zaten. Risk almak istemiyorum.

Ama siz yine de tek tek alabileceğim bir sistem önerebilir misiniz?

Hocam almadıysanız indirim kovalayın ekran kartınızı raminizi ve ssdnizi internetten alın diğer parçaları Vatan gibi bir firmadan alın korkuyorsanız ben biraz indirim takip ederek Ryzen 5 3500X RX 5600XT sistemi 6000TL fiyata aldım, tek sorun RAM'i 1adet aldım ama onun dışında bir sorun yok diyebilirim Vatan'da işlemci kasa PSU gibi parçaları alırsanız onlar toplayacaktır ekran kartı SSD RAM'i zaten takarsınız tabii önerim Vatan'a yönelmemeniz ama montaj yapamıyorsanız Vatan zorunlu oluyor bir nevi dediğim gibi yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…