Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #11 PSU patlayan versiyon. RAM'lerimiz aynı anakartlarımızda.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 14 Mart 2021 #12 Ice Tea Seftali dedi: PSU patlayan versiyon. Genişletmek için tıkla... FSP gayet kaliteli bir PSU üreticisi.
Ice Tea Seftali dedi: PSU patlayan versiyon. Genişletmek için tıkla... FSP gayet kaliteli bir PSU üreticisi.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Mart 2021 #13 Ice Tea Seftali dedi: PSU patlayan versiyon. Genişletmek için tıkla... Hayır PSU FSP kaliteli bir markadır.
Ice Tea Seftali dedi: PSU patlayan versiyon. Genişletmek için tıkla... Hayır PSU FSP kaliteli bir markadır.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #14 Daha dün patladı hocam inşallah arkadaştaki patlamaz.
Emirhan3434 Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #15 Yigithan Yildirim dedi: Sipariş etmeden önce sorsanız daha güzel olur bence. Yanlış desek iptal etmekle boşa uğraşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bnde ne yaptığımdan haberim yok bu aralar biraz karisik durumlar o yüzden kusura bakmayin.
Yigithan Yildirim dedi: Sipariş etmeden önce sorsanız daha güzel olur bence. Yanlış desek iptal etmekle boşa uğraşacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bnde ne yaptığımdan haberim yok bu aralar biraz karisik durumlar o yüzden kusura bakmayin.
knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 14 Mart 2021 #16 Ice Tea Seftali dedi: Daha dün patladı hocam inşallah arkadaştaki patlamaz. Genişletmek için tıkla... Başınıza mı geldi forumda mı karşılaştınız? Forumda ise linkini atar mısınız lütfen.
Ice Tea Seftali dedi: Daha dün patladı hocam inşallah arkadaştaki patlamaz. Genişletmek için tıkla... Başınıza mı geldi forumda mı karşılaştınız? Forumda ise linkini atar mısınız lütfen.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #17 Emirhan3434 dedi: Hocam bnde ne yaptığımdan haberim yok bu aralar biraz karisik durumlar o yüzden kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Kusurluk bir durum yok hocam estağfirullah. Herkesin iyiliği için söylüyorum.
Emirhan3434 dedi: Hocam bnde ne yaptığımdan haberim yok bu aralar biraz karisik durumlar o yüzden kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Kusurluk bir durum yok hocam estağfirullah. Herkesin iyiliği için söylüyorum.
Emirhan3434 Hectopat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #18 Ice Tea Seftali dedi: Daha dün patladı hocam inşallah arkadaştaki patlamaz. Genişletmek için tıkla... Belki arkadasin oturdugu binadaki elektrik tesisati sikintilidir ani elektrik kesilmelerilerinde falan olmus olabilir. Yigithan Yildirim dedi: Kusurluk bir durum yok hocam estağfirullah. Herkesin iyiliği için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ice Tea Seftali dedi: Daha dün patladı hocam inşallah arkadaştaki patlamaz. Genişletmek için tıkla... Belki arkadasin oturdugu binadaki elektrik tesisati sikintilidir ani elektrik kesilmelerilerinde falan olmus olabilir. Yigithan Yildirim dedi: Kusurluk bir durum yok hocam estağfirullah. Herkesin iyiliği için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #19 Aezakmi4 dedi: Facebook'ta gezerken bu güç kaynağının patlamasını gördüm. Halbuki çok önerilen PSU'ydu. Dikkat edilmesi gereken PSU bence. Eki Görüntüle 920939 Genişletmek için tıkla... @knyd 370 TL'lik model değil mi bu @Aezakmi4 hocamızın konusu.
Aezakmi4 dedi: Facebook'ta gezerken bu güç kaynağının patlamasını gördüm. Halbuki çok önerilen PSU'ydu. Dikkat edilmesi gereken PSU bence. Eki Görüntüle 920939 Genişletmek için tıkla... @knyd 370 TL'lik model değil mi bu @Aezakmi4 hocamızın konusu.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Mart 2021 #20 Ice Tea Seftali dedi: @knyd 370 TL'lik model değil mi bu @Aezakmi4 hocamızın konusu. Genişletmek için tıkla... Modelleri farklı.
Ice Tea Seftali dedi: @knyd 370 TL'lik model değil mi bu @Aezakmi4 hocamızın konusu. Genişletmek için tıkla... Modelleri farklı.