Serdar soysal33
Femtopat
Hocam teşekkür ederim cevap için.Şimdilik böyle kullanacağım ama 1-2 aya yükseltirim dediklerinizi.Uyumlulukta bir sıkıntı yok ama değil mi? Yanlış anlamamışımdır inşallahKasa ve PSU dışında güzel. Sanırım SSD'de sorunluydu ama emin olamadım. Anakart ise pek de iyi değil. B450 çip setli anakart alın.
Hayır, yok.Hocam teşekkür ederim cevap için.Şimdilik böyle kullanacağım ama 1-2 aya yükseltirim dediklerinizi.Uyumlulukta bir sıkıntı yok ama değil mi? Yanlış anlamamışımdır inşallah
Teşekkür ediyorum hocam.Hayır, yok.
3400G işlemci ekran kartı bulunan böyle bir sisteme mantıklı olmaz. Benzer fiyata daha güçlü olan R3 3100 alınabilir.Arkadaşlar böyle bir şey yaptım hazır sistemden ekran kartını ve ram’i değiştirdim sadece. Birbiriyle uyumlu mu anakart işlemci ekran kartı RAM vs. lütfen yardımcı olur musunuz?
Mantıklı olmaz derken hocam pek anlamıyorum zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz.Dediğiniz işlemci daha ucuzdu 226 TL.Ben pahalısı daha iyidir mantığıyla seçtim3400G işlemci ekran kartı bulunan böyle bir sisteme mantıklı olmaz. Benzer fiyata daha güçlü olan R3 3100 alınabilir.
Hocam pek anlamıyorum sıkıntı nedir yaniEkran kartı alacaksan neden APU işlemci seçtin?
Bütçe belirtin düzgün sistem önerelim.
3400G işlemci olarak R3 3100 modelinden daha zayıftır. Bir de daha ucuzsa düşünmeden 3100 seç.Mantıklı olmaz derken hocam pek anlamıyorum zahmet olmazsa açıklayabilir misiniz? Dediğiniz işlemci daha ucuzdu 226 TL. Ben pahalısı daha iyidir mantığıyla seçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.