R5 3450u laptop alınır mı?

DepWeb

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_20240713_213015.jpg

Kardeşim 12 ay taksit yapan ve fazla faiz koymayan bir yer göster alayım. Yani bütçem bu iyi değilim bütçe konusunda f/p ürünü arıyorum
Hocam TCMB'nin şu anki faiz politikasında düşük faizle 12 ay vadelendirme yapan bir yer bulmak çok zor, haklısınız. ACER Aspire 3 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Mx550 2Gb-Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol Eğer uygun olursa peşin fiyatına 6 taksitle alabiliyorsunuz. ETS, Valorant gibi oyunları rahatça oynatır. Isınma sorunu olabilir, alacağınız ekstra bir harici soğutmayla işinizi görecektir. Eğer bütçeniz yoksa soğutucuyu sonradan da alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyurun, kasa farklı ama bileşenler aynı.

Hocam TCMB'nin şu anki faiz politikasında düşük faizle 12 ay vadelendirme yapan bir yer bulmak çok zor, haklısınız. ACER Aspire 3 12.Nesil Core i5 1235U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Mx550 2Gb-Freedos Fiyatı, Yorumları - Trendyol eğer uygun olursa peşin fiyatına 6 taksitle alabiliyorsunuz. ETS, Valorant gibi oyunları rahatça oynatır. Isınma sorunu olabilir, alacağınız ekstra bir harici soğutmayla işinizi görecektir. Eğer bütçeniz yoksa soğutucuyu sonradan da alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyurun, kasa farklı ama bileşenler aynı.

Hocam bu iyiymiş. Babama bir soracağım bütçe konusunda F p bir ürün galiba.

Hocam bu iyiymiş. Babama bir soracağım bütçe konusunda F p bir ürün galiba.
Vallahi sizi çok iyi anlıyorum, 2020'de bire bir aynı problemden ötürü Evkur'dan muadillerinden daha pahalıya ama en azından 12 ay vadeli olacak şekilde HP 15-db1063nt Amd Ryzen 3 3200u 8gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 8ul43ea Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu almıştık, hâlâ da kullanıyorum.

Attığım notebook o fiyat bandında alabileceğiniz muhtemelen en iyi harici ekran kartlı notebook, zira çoğu zaten harici ekran kartı barındırmıyor. : p

Kardeşim 12 ay taksit yapan ve fazla faiz koymayan bir yer göster alayım. Yani bütçem bu iyi değilim bütçe konusunda F/P ürünü arıyorum.

Yine de daha iyisi bulunabilir diye düşünüyorum. Bakacağım. Olmadı bütçeyi kısıp 6 taksit bakarsınız.

Mesela bu bu bütçe ile alınabilecek en iyi Laptop'lardan ve peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı