Windons 10.
Ryzen 5 3500.
B450M Dragon.
ASUS 1660 Super Dual.
Xpc 16 GB 3000MHz.
Bilgisayarı yeni aldım. Garantiye de döndürdüm fakat yazılımsal bir hata olabilir diye format atıp bana geri döndürdüler . Genellikle oyun oynuyorum oyun oynarken hiç kapanmadı. Canlı dersteyken dizi izlerken veya bir program kullanırken kapanıyor. (örneğin: Photoshop, Adobe dreamwewar, ) eğer sorunu çözebilirseniz çok iyi olur.
ASUS madencilik anakartları, 19 PCI Express® (PCIe®) yuvasına sahiptir. Yerleşik 18 adet PCIe x1 ve bir adet PCIe x16 yuvası ve ayrıca üç bölgeli ATX12V güç konektörü ile B250 Mining Expert, megahash oranlarınızı en üst düzeye çıkarmak için paralel olarak 19 NVIDIA veya AMD GPU* çalıştırmanıza...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
RAM'lerinizi test etmek için kullanabileceğiniz en kapsamlı yazılım Memtest86'dır. Aracı USB belleğe yazmak için: Bu video rehberde Memtest86 ile belleklerinizi nasıl test edeceğinizi öğrenebilirsiniz: Adım adım: Öncelikle yazılımı buradan indirin. UEFI desteği olmayan eski sistemler...
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Sorun bana kalırsa donanımsal olabilir. Bir süre sonra tekrar mavi ekran alırsanız başka testler yapmanızı talep edeceğim.