R5 3500 GTX 1660 Super sistem Windows 11'de sorun çıkartıyor

swent

Hectopat
RAM
Team T-Force Vulcan TUF Alliance 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
Adata Ultimate SU630 ASU630SS-480GQ-R SATA 3.0 2.5
Ekran kartı
Asus GTX 1660 Super Phoenix
Anakart
PRIME B450M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500
Arkadaşlar yukarıdaki sistem kendi sistemim. Sürekli Windows 11'de takılma donmalar ve garip garip buglar yaşıyorum son sürüm kullanmama rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
w11 hala geliştirme aşamasında diye billiyorum. w10 kursaymışsınız memnun kalırdınız

W11 hala geliştirme aşamasında diye billiyorum. Windows 10 kursaymışsınız memnun kalırdınız.

Hocam zaten hep Windows 11'e şans verip Windows 10'a geri dönüyorum ama insan güncel yazılım kullanmayınca da kötü hissediyor nedensizce.

Hocam zaten hep Windows 11'e şans verip Windows 10'a geri dönüyorum ama insan güncel yazılım kullanmayınca da kötü hissediyor nedensizce.
alakasız. ben yeni pc alalı 1 ay oluyor ve w10 kurulu aldım gayet memnunum

Arkadaşlar yukarıdaki sistem kendi sistemim. Sürekli Windows 11'de takılma donmalar ve garip garip buglar yaşıyorum son sürüm kullanmama rağmen.

Windows 10'un Ekim 2025'e kadar desteği sürecek. Yani dolu dolu 2 yılınız daha var. Hiç uğraşmayın 11 ile. Eğer Windows 10 ile sorununuz yoksa aynen devam edin. 2 seneye kadar zaten elinizdeki donanımlar miyadını dolduracak. 2025 sonuna geldiğimizde yeni sistem ile yeni işletim sistemini kullanmaya başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…