Q qryzensar Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 RAM XPG (8x2) 16GB 3000mhz RAM SSD veya HDD modeli SanDisk 480GB SSD, Adata XPG SX8100 512GB M.2 SSD Ekran kartı MSİ GTX 1660 SUPER GAMİNG X Anakart MSİ B450M-A PRO MAX İşlemci AMD Ryzen 5 3500 Daha az önce yaşadım, tırstım ve hemen bilgisayarı kapattım. Dün akşam olmayan sorun bu sabah başıma geldi. Bilgisayardan resmen MR makinesi ya da motor gibi ses geliyor nedenini anlamadım. Çıkan ses seviyesi oldukça yüksek. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Daha az önce yaşadım, tırstım ve hemen bilgisayarı kapattım. Dün akşam olmayan sorun bu sabah başıma geldi. Bilgisayardan resmen MR makinesi ya da motor gibi ses geliyor nedenini anlamadım. Çıkan ses seviyesi oldukça yüksek.
cyhriaeth Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 501 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #2 Benim aynı sorun kasa fanımda olmuştu, yukardan hafif vurduğumda düzelmişti. Bir fana bir şey takılmış ya da bir şeye sürtüyor olabilir. Artı 0 Eksi
Benim aynı sorun kasa fanımda olmuştu, yukardan hafif vurduğumda düzelmişti. Bir fana bir şey takılmış ya da bir şeye sürtüyor olabilir.
KS KS Q qryzensar Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #3 cyhriaeth dedi: Benim aynı sorun kasa fanımda olmuştu, yukardan hafif vurduğumda düzelmişti. Bir fana bir şey takılmış ya da bir şeye sürtüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... kablo vs mi diyorsunuz yani hocam Artı 0 Eksi
cyhriaeth dedi: Benim aynı sorun kasa fanımda olmuştu, yukardan hafif vurduğumda düzelmişti. Bir fana bir şey takılmış ya da bir şeye sürtüyor olabilir. Genişletmek için tıkla... kablo vs mi diyorsunuz yani hocam
cyhriaeth Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 501 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #4 Kesin diyemem, olma ihtimali var hocam. Artı 0 Eksi
KS KS Q qryzensar Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #5 cyhriaeth dedi: Kesin diyemem, olma ihtimali var hocam. Genişletmek için tıkla... yok hocam baktım kablolara fanlara değen bişe yok ses yine de var Artı 0 Eksi
cyhriaeth dedi: Kesin diyemem, olma ihtimali var hocam. Genişletmek için tıkla... yok hocam baktım kablolara fanlara değen bişe yok ses yine de var