R5 3500 RTX 2060 S sistem düşük FPS

xanaxtacion

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2060 Super, Ryzen 5 3500, 2x8 3200MHz RAM kullanıyorum. Videoda izlediğime göre Apex'te en düşük ayarlarda 200-190 FPS arası alıyor fakat ben 140 FPS üstüne bile cıkamıyorum ki çatışmıyorum bile kimseyle. Ayarları en düşüğe de çektim en yükseğe de fakat GPU kullanımı her zaman %50-60 arasında, ne yapsam bilmiyorum. PUBG girip test ettim oyuncuları beklediğim alanda %55-60 civarı GPU kullanımı oldu ardından ucaktan atladım yere indiğim anda birden %35'e düştü ve FPS'im 70 FPS üstünü hiç görmedi. Ne yapmam lazım, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir durumu ben de yaşıyorum. RX 5500XT 8GB & R5 3600 kullanıcısı olarak COD Warzone'da ortalama 80 fps alıyorum ve ara sıra fps düşmesi de yaşıyorum. YouTube'da izlediğim videolarda benzer sistem ile ortalama 100 fps alıyorlar. Ayarları ne yaparsam yapayım benzer sonuçlar alıyorum. Çözümünü çok araştırdım ama bulamadım maalesef. Sizin durum darboğaza benziyor sanki. Ama 2060S ile o işlemci darboğaz yapmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…