xanaxtacion Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #11 Predzzy dedi: MSI Afterburner değerlerini atınız. Genişletmek için tıkla... Bir oyun boyunca elde ettiğim değerler hocam. Maksimum 56 kullanım oldu ve yaklaşık 20 dakika oynadım. Dosya Ekleri Adsız.png 132,2 KB · Görüntüleme: 63
Predzzy dedi: MSI Afterburner değerlerini atınız. Genişletmek için tıkla... Bir oyun boyunca elde ettiğim değerler hocam. Maksimum 56 kullanım oldu ve yaklaşık 20 dakika oynadım.
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #12 xanaxtacion dedi: Bir oyun boyunca elde ettiğim değerler hocam. Maksimum 56 kullanım oldu ve yaklaşık 20 dakika oynadım. Genişletmek için tıkla... Onlar değil hocam YouTube'dan MSI Afterburner ile değerleri gösterme yaz.
xanaxtacion dedi: Bir oyun boyunca elde ettiğim değerler hocam. Maksimum 56 kullanım oldu ve yaklaşık 20 dakika oynadım. Genişletmek için tıkla... Onlar değil hocam YouTube'dan MSI Afterburner ile değerleri gösterme yaz.
xanaxtacion Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #13 Predzzy dedi: Onlar değil hocam YouTube'dan MSI Afterburner ile değerleri gösterme yaz. Genişletmek için tıkla... Bu SS'ler de aynı oyun icinden hocam. Galiba kastettiğiniz değerler bunlar. Ne olur nolmaz diye almıştım. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 2,9 MB · Görüntüleme: 54 Screenshot_7.png 1.007,4 KB · Görüntüleme: 60 Screenshot_9.png 1 MB · Görüntüleme: 52
Predzzy dedi: Onlar değil hocam YouTube'dan MSI Afterburner ile değerleri gösterme yaz. Genişletmek için tıkla... Bu SS'ler de aynı oyun icinden hocam. Galiba kastettiğiniz değerler bunlar. Ne olur nolmaz diye almıştım.
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #14 xanaxtacion dedi: Bu SS'ler de aynı oyun icinden hocam. Galiba kastettiğiniz değerler bunlar. Ne olur nolmaz diye almıştım. Genişletmek için tıkla... Niye o kadar az kullanılıyor GPU grafikleri en yükseğe alıp FPS'e bakabilir misiniz.
xanaxtacion dedi: Bu SS'ler de aynı oyun icinden hocam. Galiba kastettiğiniz değerler bunlar. Ne olur nolmaz diye almıştım. Genişletmek için tıkla... Niye o kadar az kullanılıyor GPU grafikleri en yükseğe alıp FPS'e bakabilir misiniz.
xanaxtacion Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #15 Predzzy dedi: Niye o kadar az kullanılıyor GPU grafikleri en yükseğe alıp FPS'e bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafikleri en yükseğe aldığımda da ekran kartı kullanımı %60'ı geçmedi. FPS değerleri de 80 civarı geziyordu.
Predzzy dedi: Niye o kadar az kullanılıyor GPU grafikleri en yükseğe alıp FPS'e bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafikleri en yükseğe aldığımda da ekran kartı kullanımı %60'ı geçmedi. FPS değerleri de 80 civarı geziyordu.
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #16 xanaxtacion dedi: Grafikleri en yükseğe aldığımda da ekran kartı kullanımı %60'ı geçmedi. FPS değerleri de 80 civarı geziyordu. Genişletmek için tıkla... CPU 95 derece mi ben mi yanlış görüyorum?
xanaxtacion dedi: Grafikleri en yükseğe aldığımda da ekran kartı kullanımı %60'ı geçmedi. FPS değerleri de 80 civarı geziyordu. Genişletmek için tıkla... CPU 95 derece mi ben mi yanlış görüyorum?
xanaxtacion Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #17 Predzzy dedi: CPU 95 derece mi ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam doğru görüyorsunuz. İşlemcim 95 derece bir nevi yanıyor en yakın zamanda bütçeme uygun bir soğutucu almaya çalışacağım .
Predzzy dedi: CPU 95 derece mi ben mi yanlış görüyorum? Genişletmek için tıkla... Hocam doğru görüyorsunuz. İşlemcim 95 derece bir nevi yanıyor en yakın zamanda bütçeme uygun bir soğutucu almaya çalışacağım .
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #18 xanaxtacion dedi: Hocam doğru görüyorsunuz. İşlemcim 95 derece bir nevi yanıyor en yakın zamanda bütçeme uygun bir soğutucu almaya çalışacağım . Genişletmek için tıkla... UV yapın yapmak istemiyorsanız CPB'u kapatın BIOS'tan ve kasanın yan tarafını açın.
xanaxtacion dedi: Hocam doğru görüyorsunuz. İşlemcim 95 derece bir nevi yanıyor en yakın zamanda bütçeme uygun bir soğutucu almaya çalışacağım . Genişletmek için tıkla... UV yapın yapmak istemiyorsanız CPB'u kapatın BIOS'tan ve kasanın yan tarafını açın.
xanaxtacion Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #19 Predzzy dedi: UV yapın yapmak istemiyorsanız CPB'u kapatın BIOS'tan ve kasanın yan tarafını açın. Genişletmek için tıkla... Hocam suanlık sadece GPU kullanımını halletmek istiyorum böyle giderse format atacağım.
Predzzy dedi: UV yapın yapmak istemiyorsanız CPB'u kapatın BIOS'tan ve kasanın yan tarafını açın. Genişletmek için tıkla... Hocam suanlık sadece GPU kullanımını halletmek istiyorum böyle giderse format atacağım.
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #20 xanaxtacion dedi: Hocam suanlık sadece GPU kullanımını halletmek istiyorum böyle giderse format atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığı düşürün CPU'nun büyük ihtimal düzelecektir tam öyle 90 derecelerde gezerken işlemci kaç MHz'de çalışıyor ona bakabilir misiniz görev yöneticisi performans bölümünde CPU yerinde gözüküyor.
xanaxtacion dedi: Hocam suanlık sadece GPU kullanımını halletmek istiyorum böyle giderse format atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklığı düşürün CPU'nun büyük ihtimal düzelecektir tam öyle 90 derecelerde gezerken işlemci kaç MHz'de çalışıyor ona bakabilir misiniz görev yöneticisi performans bölümünde CPU yerinde gözüküyor.