R5 3500 RTX 2060 sistem için Power Boost X-59 PSU değiştirilmeli mi?

Flarion

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. 1.5 ay önce RTX 2060 R5 3500'lü bir sistem topladım. İtopya'dan topladığımda çok seçenek yoktu. Power Boost kasa ve PSU (Power Boost X-59 650W) aldım. Sonrasında çoğu kişi PSU'yu değiştirmem konusunda uyardı. Birkaç sorum olacak. Sadece PSU'yu değiştirmem yeterli olur mu kasanın herhangi bir aciliyeti var mı? PSU olarak ne tavsiye edersiniz? PSU geldiğinde nasıl montajlayacağımı bilmiyorum. Montajlamak kolay mı?
Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Kasa hava alıyorsa gerekli değil fakat ben olsam PSU'yu hızlıca değiştirirdim. PSU için bütçe verirseniz daha iyi önerebilirim. Montajlamak kolay videoları izleyerek hızlıca yapabilirsiniz.

Montajı gayet kolay. Elektrik kesintisinde ne olacağını bilemezsin. Ben olsam değiştirirdim.

Öncelikle herkesin dediği gibi Power Boost'tan uzak durun, PSU kesinlikle değiştirmelisin, kasayı sonraya da bırakabilirsin. Montajlama kısmı gayet kolay eğer ki yapamazsan Technopat sistem toplama videoları izleyip rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı