Çözüldü R5 3500 RTX 2070 Super mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vilgaxq

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 2070 Super.
Ryzen 5 5600.
G.Skill 2x8 3000 MHz.
Kioxia 1TB M.2 SSD - Corsair 250 GB M.2 SSD.
A520M-A Pro
MSI PSU MAG A500dn 500W 80Plus.
LG UltraGear 144Hz.
Minidump 06-06-2024 - Google Drive = minidump.

Yakın zamanda 2.el ekran kartı aldım ama daha önceden de alıyordum.

R5 3500.
RTX 2070 Super.
16 GB gskiil RAM.
240GB M.2 SSD.
120GB Kingston SSD arızalı olabilir.
500GB HDD.
A320MS2H.

Çözüm
Hocam merhaba tekrardan şimdi de şöyle bir şey oluyor oyuna girdiğimde çok fazlasıyla donuyor ve bir süre sonra atıyor RAM'in 1 tanesi yok şu anda 8 GB RAM kullanıyorum o yüzden bu şeklide oluyor olabilir mi? Normal bir şey mi?

Evet, dropların sebebi RAM kaynaklıdır. Sorunun RAM kaynaklı olduğunu ve çözüldüğünü görüyorum, mavi ekran almıyorsun değil mi?
Hocam böyle diyor ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    363,5 KB · Görüntüleme: 23
Farklı bir USB ile deneme şansın var mı?

Yapıyorum şimdi düzeldi.

RAM'lerde sorun varmış garantiye verdim teşekkürler.

Hocam merhaba tekrardan şimdi de şöyle bir şey oluyor oyuna girdiğimde çok fazlasıyla donuyor ve bir süre sonra atıyor RAM'in 1 tanesi yok şu anda 8 GB RAM kullanıyorum o yüzden bu şeklide oluyor olabilir mi? Normal bir şey mi?

Son düzenleme:

Evet, dropların sebebi RAM kaynaklıdır. Sorunun RAM kaynaklı olduğunu ve çözüldüğünü görüyorum, mavi ekran almıyorsun değil mi?

Çözüm

Mavi ekran aldım 1 kere daha da almadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı