R5 3500 RTX 2070S sistem toplama

Daha fazla  
RAM, PSU'lu kasa ve SSD önerebilir misiniz?
İşlemci ve ekran kartı başlıkta yazıyor.
Anakart olarak B450 GAMING Plus düşünüyorum o konuda da öneri yaparsanız sevinirim. Bir de bu sisteme uygun bir monitör.
Hepsi F/P olursa harika olur.

Bütçe?

3500 ile kötü bir sistem olacaktır, i5 10400F ve B460M Pro tercih etmen daha iyi olur. 860 Evo 500GB, Zalman N5 MF ve Performance GD 600W iyi gider. Ram olarak Sinerji’deki GeIL 3000Mhz olur.

Monitör olarak AOC 165hz (İtopya’da indirimde olan) veya bütçen yetiyorsa CHG70.

Hocam işlemciyi yükseltebilirseniz fena olmaz:D

RAM:
KASA:
SSD:
MONİTÖR:

Kasa biraz pahalı ama soğutma müthiş araştırdığım kadarıyla. RAM'ler 16 gb yeterli bence böyle çok büyük oyunlar oynamayacaksanız. Anakartınızda M2 girişi var diye bu ssd yi seçtim. Monitör ise fiyatına göre çok iyi bir monitör bana göre:D

Bütçe belirtir misiniz?

Bütçe?

3500 ile kötü bir sistem olacaktır, i5 10400F ve B460M PRO tercih etmen daha iyi olur. 860 Evo 500GB, Zalman N5 mf ve performance GD 600W iyi gider. RAM olarak sinerji’deki GeIL 3000MHz olur.

Monitör olarak AOC 165Hz (İtopya’da indirimde olan) veya bütçen yetiyorsa chg70.

Kusura bakmayın biraz geç döndüm. Öncelikle çok teşekkür ederim ben kimse bakmaz diye düşünmüştüm. Bütçem 7500 civarı evet bu ekran kartı biraz fazla bu bütçe için ama indirim kollarım diye düşünmüştüm. Büyük ihtimal yine de olmaz. Siz anlıyor gibisiniz bana 7.500-8.000 TL arası bir şey toplayabilir misiniz kasa sadece. Monitörü de ek olarak belli ederseniz sevinirim. Parçalarda marka olarak hiçbir şartım yok sadece sorunlu olup beni uğraştırmasın yeter. Şimdiden çok teşekkür ederim.

RAM:
KASA:
SSD:
MONİTÖR:

Kasa biraz pahalı ama soğutma müthiş araştırdığım kadarıyla. RAM'ler 16 gb yeterli bence böyle çok büyük oyunlar oynamayacaksanız. Anakartınızda M2 girişi var diye bu ssd yi seçtim. Monitör ise fiyatına göre çok iyi bir monitör bana göre:D
Buna da ayrıca teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım
Ayrıca biraz oyun takıntım vardır. Yani sistem oyun için ama elbet başka işlerimi de yapacağım sadece oyun için değil. Ve bir süre beni götürsün isterim yani.

RAM:
KASA:
SSD:
MONİTÖR:

Bütçe?

3500 ile kötü bir sistem olacaktır, i5 10400F ve B460M Pro tercih etmen daha iyi olur. 860 Evo 500GB, Zalman N5 MF ve Performance GD 600W iyi gider. Ram olarak Sinerji’deki GeIL 3000Mhz olur.

Monitör olarak AOC 165hz (İtopya’da indirimde olan) veya bütçen yetiyorsa CHG70.
Ekran kartı: rtx2070s
İşlemci: i5 10400F
Kasa: Zalman N5 MF
Psu: Performance GD 600W
Ram: GeIL 3000Mhz
Ssd: KNG 500GB A2000 PCIe NVMe SA2000M8/500G SSD
Anakart: B460M PRO
Bu sistem olur mu? Ram anakarta falan uyar değil mi? 3200 takmayı düşünmüştüm ama çok bi fark yok galiba

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı