R5 3500 RX 5600 XT CS:GO FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

beratozcan

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi CS:GO'yu tam ekran kullanmıyorum çünkü sağda solda siyah ekran beliriyor ve çözmeye uğraşamadım fakat önemli olan soruya gelelim. Benim sistem yeni.
Fakat CS:GO'da 250 FPS falan alıyorum, 250 FPS alırken de tabii ki FPS dropları giriyor. Grrafikler ayarlı, Full düşük ekran kartı driverları tam. Ben Tam ekran pencereli kullandığım için FPS düşüklüğü ya da FPS drobu yaşıyor olabilir miyim?
Tam ekran pencereli olduğu için olabilir mi?
5600XT.
Ryzen5 3500.
B450M Dragon.
16 GB RAM.
1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası-->donanım ve ses-->güç seçenkleri nihai performans moduna veya yüksek performans moduna al yüksek ihtimal tasarruf modundadır. Bende bu sorun böyle çözülmüştü umarım yardımcı olabilmişimdir.

AMD Denetim Masasından çözünürlüğünüzü kontrol eder misiniz ?
Bu şekilde olduğunda sorun olmaması gerekiyor
Ben Nvidia kullanıyorum ancak bu tarz ayarlar olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    22,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Şimdi CS:GO'yu tam ekran kullanmıyorum çünkü sağda solda siyah ekran beliriyor ve çözmeye uğraşamadım fakat önemli olan soruya gelelim. Benim sistem yeni.
Fakat CS:GO'da 250 FPS falan alıyorum, 250 FPS alırken de tabii ki FPS dropları giriyor. Grrafikler ayarlı, Full düşük ekran kartı driverları tam. Ben Tam ekran pencereli kullandığım için FPS düşüklüğü ya da FPS drobu yaşıyor olabilir miyim?
5600XT.
Ryzen5 3500.
B450M Dragon.
16 GB RAM.
1TB HDD.
Tam ekran pencereli mod FPS değerinizi fazla düşürmez.
Ancak tam ekran olması her zaman artıdır. Tam performans demek
Denetim masası-->donanım ve ses-->güç seçenkleri nihai performans moduna veya yüksek performans moduna al yüksek ihtimal tasarruf modundadır. Bende bu sorun böyle çözülmüştü umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bunun hiçbir artısı olduğunu düşünmüyorum. Çok alakasız bir ayar.
Pek alakasını kuramadım ? Ne alaka SSD ve ya HDD

Fakat CS:GO'da 250 FPS falan alıyorum, 250 FPS alırken de tabii ki FPS dropları giriyor. Grrafikler ayarlı, Full düşük ekran kartı driverları tam. Ben tam ekran pencereli kullandığım için FPS düşüklüğü ya da FPS drobu yaşıyor olabilir miyim?
5600XT.
Ryzen5 3500.
B450M Dragon.
16 GB RAM.
1TB HDD.

Harici bir ekran kartı var mı bir bakar mısın yoksa sadece 5600XT mi var bir de görev yöneticisinden ayrıntılar kısmından CS:GO. Exenin önceliğini yüksek yap ve CS:GO başlatma seçenekleri kodlarını ayarla.
Aa çok pardon birden fazla aynı konuya bakıyordum dalgınlığıma gelmiş. uyarın için teşekkür ederim.
Ama aynı ayarları bulabilir sanırım mantıksal düşünerek.
Tekrar teşekkürler
önemli değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı