B Boralonw Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Kali Linux son sürümünü kullanıyorum. Dün Kali Linux'a geçme kararı aldım fakat bilgisayar bir anda donuyor anca resetleyince düzeliyor. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Ekran kartı: Radeon RX 580. İşlemci: AMD Ryzen 5 3500. RAM: 16 GB.
Kali Linux son sürümünü kullanıyorum. Dün Kali Linux'a geçme kararı aldım fakat bilgisayar bir anda donuyor anca resetleyince düzeliyor. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Ekran kartı: Radeon RX 580. İşlemci: AMD Ryzen 5 3500. RAM: 16 GB.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Boralonw dedi: Kali Linux son sürümünü kullanıyorum. Dün Kali Linux'a geçme kararı aldım fakat bilgisayar bir anda donuyor anca resetleyince düzeliyor. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Ekran kartı: Radeon RX 580. İşlemci: AMD Ryzen 5 3500. RAM: 16 GB. Genişletmek için tıkla... Sanal makine mi yoksa normal kurulum mu? Kurarken bir sorunla karşılaştınız mı? Hangi programı kullanarak kurdunuz?
Boralonw dedi: Kali Linux son sürümünü kullanıyorum. Dün Kali Linux'a geçme kararı aldım fakat bilgisayar bir anda donuyor anca resetleyince düzeliyor. Anakart: Gigabyte B450M S2H. Ekran kartı: Radeon RX 580. İşlemci: AMD Ryzen 5 3500. RAM: 16 GB. Genişletmek için tıkla... Sanal makine mi yoksa normal kurulum mu? Kurarken bir sorunla karşılaştınız mı? Hangi programı kullanarak kurdunuz?
B Boralonw Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #3 K.Makise dedi: Sanal makine mi yoksa normal kurulum mu? Kurarken bir sorunla karşılaştınız mı? Hangi programı kullanarak kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Normal kurmuştum fakat Windows'a geçtim. Windows'a geçerkende hayli zorlandım. Kali Linux pişmanlıktır arkadaşlar.
K.Makise dedi: Sanal makine mi yoksa normal kurulum mu? Kurarken bir sorunla karşılaştınız mı? Hangi programı kullanarak kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Normal kurmuştum fakat Windows'a geçtim. Windows'a geçerkende hayli zorlandım. Kali Linux pişmanlıktır arkadaşlar.