satolia Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 RAM 2x8GB 3000MHZ SSD veya HDD modeli ACER SSD FA100 512GB Ekran kartı RX 550 Anakart B450M A PROMAX İşlemci R5 3500 Sürekli mavi ekran yiyorum Opera GX kullanıyorum o da sürekli çöküyor veya siteler çöküyor bilgisayar sürekli mavi ekran yiyor. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
Sürekli mavi ekran yiyorum Opera GX kullanıyorum o da sürekli çöküyor veya siteler çöküyor bilgisayar sürekli mavi ekran yiyor. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 13 Temmuz 2023 #2 Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net Sorun devam ediyor mu ? Son düzenleme: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Google Drive'da herkese açık dosya nasıl paylaşılır? Çeşitli hata dökümlerini, sistem bilgilerini, raporları bizimle paylaşmak için Google Drive'ı sıkça kullanıyorsunuz. Fakat gerekli izinleri vermediğiniz durumlarda dosyaya erişemiyoruz, bu da sorununuzun çözülme sürecini uzatıyor. Misal... www.technopat.net Sorun devam ediyor mu ?